• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vagi hex hakkında

aygun2008

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
2.265
34
358
kızlar hafif yanma ve hafif kaşıntı var doktor muayene etmeden vagi hex diye bi fitil yazdı kullanan varmı etkilimi acaba?bide eğer mantar yosa bu ilacın bi zararrı olurmu?akannehir

tek kulanmalık tü müydü canım eğer oysa tavsiye ederim kullan bende kullanmıştım ben sürekli enfeksiyon oluyodum stresten bağışıklık sistemim çöküp:(((((((((((

tek kulanmalık tü müydü canım eğer oysa tavsiye ederim kullan bende kullanmıştım ben sürekli enfeksiyon oluyodum stresten bağışıklık sistemim çöküp:(((((((((((

hayır tek değil 12 tane var içinde sabah akşam kullanılacak..eyvahedigeldismile

tatlımm ben de yenı basladım ılaca. yaklasık ıkı haftya once doktora gıtmıstım.muayene oldum ve cok hafıf bır akıntım oldugunu bunun mantar olmadıgını bakterıel bısey oldugunu ben kendım sorarak ogrendım..
bugun ıkıncı gunum ovulde. cok fazla atılıor vucuttan, benım sıkıntım o oldu 4 camasır falan degıstırdım.

mantar yoksa veya varsa hıc bır zararı olmaz. cunku mantara degıl bakterılere etkılıdır.

kızlar hafif yanma ve hafif kaşıntı var doktor muayene etmeden vagi hex diye bi fitil yazdı kullanan varmı etkilimi acaba?bide eğer mantar yosa bu ilacın bi zararrı olurmu?akannehir

yok canım ılacın bı zararı mantara karsı bende kullandım canım bakterıel bı ılactır korkma

merhabalar, aynı ilacı doğumdan sonra mantardan dolayı doktorum vermişti çok faydasını gördüm herhangı bı zararı yok aynı zamanda agrılarımıda yok etti

Foruma yeni üye oldum . Merhaba kızlar ! Konu eskimiş ama , benım gibi sorun yaşayan olursa bilgilendirme amacıyla yazmak istwdim.Yasmin kontrol hapı kullanıyorum...Benimde kokusuz kahverengi akıntım vardı 14 gün kadar sürdü. Ultrason muayene , regl 2ci günü testleri herşey normal cıktı..stresten falan olabiliyemuş, Bir dr arkadaşım vagihex fitil önerdi. Regl sonrası hemen başladım. Sabah akşam 1 tane kullanıyorum. Mükemmel sonuç! 2.ci günde tüm akıtı geçti... Kesinlikle işe yarıyor...

Back