- 9 Ocak 2017
- 502
- 467
-
- Konu Sahibi Minikgirl35
Altın hesabı zaten açtırmıştım ordan devam mı etseydim o zaman ya. Hiç girmesemiydim vedeli hesaba . Kart gelecek hafta içinde ama. Şuan bu yazdığınızdan vadeliye karşı içim soğudu :)altın kendi içinde değerlendiği için onun getirisi uzun vade de daha iyi olur
tl şuan USD ve Altına karşı değer kaybı yaşıyor.
vadeli getirisi iyi olsabile değer kaybı oldukça kazancına z olur.ç
bu işleri uzun vade için düşünmek gerek
Üff ya ben açmıştım altın hesabı zaten canım 500 500 ona atıyordum 2 aydır . Ailemden biri vadeli hesap açtır onada at 500 her ay deyince. Ben mantıklı sanıp hemen başvuru yaptım. Şimdi arkadaşta uzun vadede değer kaybediyor falan yazmış çok sinirim bozuldu. Zaten birikim yapamıyorum ben değir kaybediyorsa mantıksız sa niye açıyorum ki.. yanlış yönlendirildim sanırım yakınım tarafındanKonu sahibi yerinde olsam vadeli ye hic bulasmam
Uzun sure parani baglayacaksan altin veya doviz al. Zaten dinen de uygun degil. Maddi olarak da cok fazla getirisi yokken hic bulasmamak gerek diye dusunuyorum
Üff ya ben açmıştım altın hesabı zaten canım 500 500 ona atıyordum 2 aydır . Ailemden biri vadeli hesap açtır onada at 500 her ay deyince. Ben mantıklı sanıp hemen başvuru yaptım. Şimdi arkadaşta uzun vadede değer kaybediyor falan yazmış çok sinirim bozuldu. Zaten birikim yapamıyorum ben değir kaybediyorsa mantıksız sa niye açıyorum ki.. yanlış yönlendirildim sanırım yakınım tarafından
Ne kadar parani bagladin? Bozsana vadeni cok zararin yoksaÜff ya ben açmıştım altın hesabı zaten canım 500 500 ona atıyordum 2 aydır . Ailemden biri vadeli hesap açtır onada at 500 her ay deyince. Ben mantıklı sanıp hemen başvuru yaptım. Şimdi arkadaşta uzun vadede değer kaybediyor falan yazmış çok sinirim bozuldu. Zaten birikim yapamıyorum ben değir kaybediyorsa mantıksız sa niye açıyorum ki.. yanlış yönlendirildim sanırım yakınım tarafından
Daha kartım bile gelmedi ki canım talepde buluhdum finansbankdan hafta içinde gelecek vadeli hesap için altın hesabını 2 aydır kullanıyorum zaten.Ne kadar parani bagladin? Bozsana vadeni cok zararin yoksa
Ee tamam iptal ettirirsin. Aidati falan var mi ki?Daha kartım bile gelmedi ki canım talepde buluhdum finansbankdan hafta içinde gelecek vadeli hesap için altın hesabını 2 aydır kullanıyorum zaten.
32 gun 46 gun olayi o kadar gun parayi hesaptan cekemezsin cekersen faizini alamiyosun kendi parani alabiliyorsun. Su kadar gun bu kadar gun olayi o. :)Arkadaşlar para biriktirmeye başlamayı düşünüyorum. Bir yakınım;
Finansbank'ın en para.com'unu önerdi faiz oranı %15.75 miş. Kart başvurusunda bulundum net üzerinden bugün. Geldigi zaman kartı getiren kişi anlatacakmış güya, ama ben hiçbirşey anlamam bankacılık işlemlerinden.
Aylık 500 Tl şeklinde atmayı düşünüyorum .
Biraz önce baktım
TL için (32 gün, 46 gün, 92gün ve 181gün) seçeneği var hangisi kâr getiriyor.
Ayrıca ne demek bunlar bankacılık işlemlerinden anlayan varsa beni bilgilendirebilir mi?
Canım altını 1000 tl olarak da alabilirsin. 5 gr şeklinde yada 1,2,3 gr şeklindedee kendin belirleyerek te alabilirsin 1000 tl 5,20 gr gibi birşey yapıyor canım. Altın her bankada aynıdır diye düşünüyorum piyasada neyse gr odur. Vadeli altın hesabını bilmiyorum. Ben maaş hesabımdan altın hesabı açtırdım. Aynı yerden hallediyorum kolay oluyor.Arkadaşlar peki altın hesabında süreç nasıl gidiyor?
Mesela ben bugün 1000 tl attım hesaba diyelim, bu kaç gr altın ediyorsa ona göre banka otomatik olarak gr mı tanımlıyor hesaba?
Bir de vadeli altın hesapları varmış
En karlısı, beni en az tırtıklıycak banka hangisidir
şimdiden teşekkür ederiiim
altın hesabı aynı yazdıgın gıbı oluyor küsüratlı sekılde dıyelim 5.71 gram gıbı paran ne kadara yetıyorsa o kadar hesabına gecıyor.bozdururkende nası kuyumcu fark alıyorsa bankada belli farkla bozup hesabına para olarak atıyorArkadaşlar peki altın hesabında süreç nasıl gidiyor?
Mesela ben bugün 1000 tl attım hesaba diyelim, bu kaç gr altın ediyorsa ona göre banka otomatik olarak gr mı tanımlıyor hesaba?
Az tirtiklayacak bankalar belli canimArkadaşlar peki altın hesabında süreç nasıl gidiyor?