Dün konudan sonra
Bugün daha net bir şey diyeyim diye uygulamalardan SS almistim ben de. Sonra çok uzun diye yayınlamaktan vazgeçmiştim
Açıklanan rakamlara gore bugun altının alışı da satışı da 1094 liraymis.
Eki Görüntüle 3184579 garantide alırken 15 lira fazlaya alıp satarken 11 lira alçaktan satiyormussun
Eki Görüntüle 3184578 Denizbankta da 22 lira fazladan alıp 12 lira alçaktan satiyormussun
Eki Görüntüle 3184580 Şaşırdım rakamları görünce, ben altın almayali denizbank maşallah yolunu bulmuş
oysa iyice araştırmıştım, en az fark denizdeydi eskiden.
Her neyse , bugün evden cikmadigim için kuyumcuya gitmedim ama kuyumcu asla 1094'ten satmaz, üstüne en az yirmi otuz kırk koyar öyle satar...
Öyle yani konu sahibi, iyice hesabını yap, normalde fiziki altın alacağın yere de alacak gibi sor baklaim kaç TL fark ile satıyormuş. ona göre mantıklı bir şey düşünürsün.
Her şeyde risk var, evde tutsan çalınır, bankaya koysan benim ex tüm döviz birikimini bankada tutardi, yediğinden gezdiginden arttırır döviz alırdı. Ülkesinin saldırgan politikası yüzünden geçen Şubat'ta ambargo uygulandı. Şimdi bir kuruş cekemiyor bankadaki binlerce dolarindan
yani bizim ülkede de her an her şey olabilir. O yüzden ben hem nakit hem bankada döviz-altin tutuyorum.
Olmaz olmaz ama yani gözümün önünde en yakınım böyle bir şey yasamisken 'bir şey olmaz ya' diyemiyorum:)