vacit pamukçu

Merhaba burnunuzu özelden atabilir misiniz bende düşünüyorum ama yaptığı burunları hiç bir yerde göremiyorum

çok isterdim ama tesettürlü olduğum için fotoğrafımı paylaşmak istemiyorum. vacit bey de bu konuda çok etik değerleri olan bir insan ve bu yüzden sosyal medyada fotoğraflarını görmeniz zor. eğer isterseniz muayene olurken görebilirsiniz zaten muayene ücreti almıyor. bir kere görüştüğünüzde zaten aklınızdaki tüm soru işaretleri silinecektir.

Özelden atabilirseniz sevinirim aslında ama sorun değil atmasanızda. Birde ben randevu bulamadım nasıl görüşücem ki

Özelden atabilirseniz sevinirim aslında ama sorun değil atmasanızda. Birde ben randevu bulamadım nasıl görüşücem ki
özelden mesaj atmayı bilsem size numarasını yollayacağım kendisiyle iletişime geçerseniz benim fotoğrafımıda görebilirsiniz

Ben kendisine amelliyat oldum ve şuan maddi ve manevi yıpranmış durumdayım. Ayrıca ilgilendiği de yok deformite olan burnuma neyi var sanki burnunun dedi.. başka doktorlar da kim yaptı bu burnu o doktorun plakasını ver diye espri bile yaptı gerisini siz düşünün.. isteyene özelden mahvolmuş burnumu atabilirim.

iki aydır düzenli olarak her hafta kontrole çağırıyor. mesajıma aramalarıma her zaman cevap veriyor. burnumda gayet iyi durumda aynı doktordan bahsettiğimize emin misiniz. ?

iki aydır düzenli olarak her hafta kontrole çağırıyor. mesajıma aramalarıma her zaman cevap veriyor. burnumda gayet iyi durumda aynı doktordan bahsettiğimize emin misiniz. ?
Evet aynı doktor İranlı Esenyurt devletteydi Gaziosmanpaşa’ya geçmiş

ne zaman ameliyat olmuştunuz? benim burnum yeni yapılmış olmasına rağmen ödem yok denilecek kadar az her hafta kendisi çağırıyor kontrole kendisinden çok çok memnunum

ben kendisinden gayet memnunum bu biraz da göreceli bir kavram o çok övülen doktorların ismini arattığınızda yüzlerce şikayet çıkıyor isim vermesemde rinoplasti için isim araştırdıysanız ve bir kaç doktorla görüştüyseniz az çok tahmin edersiniz. ve benimle yakın zamanda vacit beye ameliyat olan pek çok hastayla da tanıştım hepsi kontrolden çıkarken mutluydu bende onlardan biriyim. hatta benden sonra bir arkadaşım daha ameliyat oldu vacit beyde. burada sadece kendi deyemimi paylaştım.

Merhaba atar mısınız resmini burnunuzn

Sizde mi memnun kalmadınız, beğenmiştiniz ama?
ilk iki ay gayet doğaldıgüzelde görünüyordu üçüncü ayda olmadığını fark ettimyavaş yavaş çöktü burun sırtım kontrollerde dile getirince kemküm etmeye başladı şu an dördüncü aydayım meğer tüm kıkırdaklarımı almış yüzümle yapışık bir burun bir tarafı kavisli bir tarafı çukur arkadaşımda olmuştu o memnun ama ben iki kere düşünün derim şu an revizyon için doktor arayışındayım ameliyat öncesinde ki ve burnumun çökmesinden önce gayet tatlı dilli olan doktor şikayetimi dile getirince psikoloğa git dedi. revizyon için görüştüğüm doktorlar kaburga grefti gerek diyor ben ameliyat için bir yıl bekleyecek olmamamı yanayım revizyonun daha korkutucu bir süreç olmasına mı yoksa revizyon ücretlerinemi

Siz hangi hastanede ameliyat oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…