- 22 Mart 2019
- 3
- 2
- 33
- Konu Sahibi Bukalemun27
Arkadaşlar öncelikle hepinize kocaman selaammmYıllardır nefes alma problemi yaşıyordum burun etleri ve hafif egrilikten dolayi. Ameliyat olmaya 3 sene once kesin karar verdim ama kime olcaktim hangi doktora guvenecektim? Daha once kadıköyke ünlu bir certaha ameliyat olmus arkadasimla konustum sakın gitme oraya ben çok pismanim yuzumde odem kaldı göz kapallarim ameliyat yüzunden düstü dedi ve vazgectim. Yeniden doktor arayisina girdim bu sefer sosyal medyada reklamlarini gordugum bi kac doktora gittim fiyaskoydu. Once burnumu fotoshopla duzelttiler ameliyattan sonra bu şekil olacak işte senin burnunun ucu kalkık olmaz yapılmaz falan filan burun etlerinide alirsak şu fiyat 1 gecede hastanede kalacaksin o da şu fiyat... tamamen hesap makisesi odakliydi bir çogu. E durum böyle olunca bende vazgectim taki 6 ay oncesine İstanbul esenyurt devlet hastanesinde Vacit Pamukçuya gidene kadar. Yok böyle bir doktor yok böyle bir enerji ilk görüste güvendigim tek doktor duyebilirim.hic öyle fotoshopla falanda ugrasmadi ki zaten obolaylarda hikaye arkadaslar inanmayin.Kendisine ameliyat olan ya da gorüsen varsa ne demek istedigimi cok iyi bilirler. Uzun lafin kısasi 1 ay once ameliyatimi oldum ne bir şişlik ne bir morarma ne de ağrı.görmek isteyenlere bu surecteki fotograflari fotoshop yapan doktorlarin fotograflarini ve yeni burnumun en son halini yollayabilirim Vacit Hocaya gidin arkadaslar ameliyat olmasaniz bile tanisin ki diger doktorlarla arasindaki farkı görün. Seni seviyorum hocam