V.C.Andrews kitaplarn aryorum

Arkadaşlar yazarın kitapları genelde ÇATI serisidir, Dollenganger ailesi ve Cutler ailesi diye ayrılır her kitapta çatı mutlaka geçer. Mutlaka herkesin okuyup seveceği içerisinde aşk-dram-gerilim ve dolu bir heyecanı barındıran bir seridir bu.

çok ama çok seviyorum o yazarı bi nefesde okunan kitap derler ya bütün kitapları öyle
Sen nerede yaşıyorsun canım

ya bütün kitapları birbirine benzio bnde çatı serisi cutlerın 2 kitabı ondan sora çatıdaki kötü ananenin hikayesi olan gölgeli bahçe ve öç yuvası ve 2 kitbı daha var bnce en güsel kitapları çatı serisi ve öç yuvası hele öç yuvasını okumadysanız mutlaka okuyun harika bi kitap sonunda oha falan oluosunz:=) kadının kitapları birbirine benzio hep ama okumakdan kendimi alamıorm. cnm eğer kadıköyde oturuosan her sahafda bulablrsin mutlaka 2. el kitaplarını özellikle nezihin oralardaki sahaflarda vardr mutlaka

ya bütün kitapları birbirine benzio bnde çatı serisi cutlerın 2 kitabı ondan sora çatıdaki kötü ananenin hikayesi olan gölgeli bahçe ve öç yuvası ve 2 kitbı daha var bnce en güsel kitapları çatı serisi ve öç yuvası hele öç yuvasını okumadysanız mutlaka okuyun harika bi kitap sonunda oha falan oluosunz:=) kadının kitapları birbirine benzio hep ama okumakdan kendimi alamıorm. cnm eğer kadıköyde oturuosan her sahafda bulablrsin mutlaka 2. el kitaplarını özellikle nezihin oralardaki sahaflarda vardr mutlaka

Hmm ben okudum canım onları
Evet haklısın her kitabı birbirine benziyor bende okumakdan kendimi alamıyorum
Özellikle Öç Yuvası beni çok ama çok şaşırtmıştıakannehir
Ben de taksimdeki 2. el satan sahaflarda alıyorum kitaplarımı
çatı serisinide okudum...tamammını hemde
Bu arada yazar çatı serisini bitirdikden sonra ölmüş zaten diğer bütün kitapları geride bıraktığı yarım kitaplarının notlarından oluşturulmuş
40 a yakın kitabı varakannehirakannehir
Kütüpanemde hepsi olsun istiyorum:kahve::kahve::kahve::kahve:

bende WC ANDREWS'in gökkuşağı, fırtına ve çatının karanlığında var başka elimde yok o yazarın

canım öç yuvasından önce okunması gereken bir kitap yok o seri değil tek kitap çok sürükleyici
Başta kafan karışır gibi oluyor durma devam et :) iyi okumalar ben çatı serisinin Cutler ailesine başladım....

canım öç yuvasından önce okunması gereken bir kitap yok o seri değil tek kitap çok sürükleyici
Başta kafan karışır gibi oluyor durma devam et :) iyi okumalar ben çatı serisinin Cutler ailesine başladım....

sağol canım.bende arkadaşımdan aldım.dollenger ailesinin serisini okumaya başlıyacam.öç yuvasını cok merak ettim herkes sonu süper dedi.once ondan başlıyayım dedim

Dollanganger Serisi:
1979 Flowers in the Attic (Çatı)
1980 Petals on the Wind (Çatıdaki Rüzgar)
1981 If There Be Thorns (Gazap Tohumları)
1984 Seeds of Yesterday (Çatıdaki Dikenler)
1987 Garden of Shadows (Gölgeli Bahçe)
Bu seriden kitabı olan var mı arkadaşlar? Serileri tamamlamak istiyorum.

X