V.C Andrews Kitapları

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Kızlar Andrews'in kitaplarını okuyan var mı nasıl buluyorsunuz.Özellikle lise yıllarımda çok okurdum şimdi bile okuyorum şuan salkım söğüt'ü
yıldızlar geçiti serisini okudum çatı serisi bitmek üzere hoşuma gidiyor var mı benim gibi okuyanCADIARZU

bende çatı serisini okumuştum ortaokul zamanlarında gerçekten çookkk güzeldi okumak isteyenlere tavsiye ederimm

aynen bnde çatı serisiyle başladım bana kitap okumayı sevdiren bi yazar gerçekden ondan sora kitap kurdu oldum ama bu kadının bütün kitapları birbirlerine benzio yani bi tanesini oku dierlerinide okumş gbi olursun sadece mekan ve hikaye farklı karakterler bile birbirlerine benzio LAKıNNN bi öç yuvası var allah dedirtir mutlaka okuyun bnce en güsel kitabı öç yuvası ve çatı serisi kesin okuyun öç yuvasını sonunda oha falan olursunz=D

harika kadının kitapları ne kadr benzer içerikli olsada;sürükleyici bi kitap ben elimden bırakmadan hergün bi kitabını okumustm :)

bende okumuştum Salkım Söğüt'ü...
ilk etapta çok sıkılıp bir kenara bırakmıştım... sonra tekrar elime alıp bir gün içerisinde soluksuz okuduğum bir romandır...
sonra devamı Lanetli Ormandı sanıyorum onu okumuştum... onu da çok beğenmiştim...

Çatı serisi çok güzel cidden.
bende kitaplarını beğenerek okudum.

Burdaki karakterlerden biri bence kendisi.

Daha sonra 1-2 kitabını aldım.Pek hoşuma gitmedi kızlar ya.
Kitapların ismini hatırlayamadım.Şuan kitaplarım yerleştirilmemiş.Yerleştirirsem yazarım o beğenmediklerimi.tabi unutmazsam:)

karakterlerden birinin kendisi olucaanı sanmıorm zaten chrisle cory olamazdelikafadulden cathyde mavi gözlü çok güsel faln carrie büyüyemedi kçük kaldı cathy olsa kendini nie bu kadar övsünki güsellik bakımından

ben okumadım cnm belki okuyan olmuştur

bence bu kadın kitaplarında bir kişi değil bi kaç kişi bütün karakterlerde ondan bi parça var

ortak nokta çok acı çekmiş bi genç kız çok güzel olması da onun hayali olabilir

bide gazeticiler hep sorarlarmış ensest ilişki mi yaşadınız falan diye ama cevapsız bırakırmış bu soruları

yıllar önce okumuştum bende ,ilk seriydi sanırım çokta etkilenmiştim . ama okuyanlar bilir , ana konu ensest ilişkilerdi .

çatı serisini şiddetle tavsiye ediyorum 4 kitaplık bir seri

Kızlar Andrews'in kitaplarını okuyan var mı nasıl buluyorsunuz.Özellikle lise yıllarımda çok okurdum şimdi bile okuyorum şuan salkım söğüt'ü
yıldızlar geçiti serisini okudum çatı serisi bitmek üzere hoşuma gidiyor var mı benim gibi okuyanCADIARZU

ben çatı serisini okumuştum ve beğendım
diğer kıtaplarıda alınması gerekır dıye düşünüyorum
ve ınş.kıtaplığımda tüm kıtapları olan yazarların arasına gırecek:1:

Back