Sen öyleydin diye herkes kartlaştıktan sonra çocuk yapmak zorunda değil. Genç anne olmak istedi demek kiValla ne dertler var ben 20 yaşındayken sabah siyah mı beyaz mı tshort giysem diye düşünüyordum. Konudan alakasız bu yaşta evlilik ve de çocuk sahibi olma isteği. Hayat size laylaylom. Konuya dönersek üzülmeyin olur yaşınız daha küçük
Dıger yorumlara bi bakın istersenız . Son kez bi daha bi göz gezdırın .Böyle bir niyetle gelmedim konuyu okudum konuyla ilgili bilgim olmadığı için de yorum yapmadım o konuda. Burada çok problemli şeyler oluyor olabilir. Hatta konu sahibi gerçekten de sorumsuz biri de olabilir. Bunu bilemem. Bana hoş gelmedi sorumsuz nasıl çocuk yapıcan ifadesi. Çocuğum olacak mı diye üzülen bir kadına özellikle. Ben de gayet insani bir şekilde düşüncemi paylaşıyorum belki eleştiri de diyebilirsiniz buna.
ChatGBT programı ındır kuzumAyy canım çok teşekkür ederim.O kadar googleye baktım bulamadım hiçbişey.Nasıl buldun bunları.Yumurtalık rezervim azalmış sanırım bu sonuca göre.Tek tek bakıldığında normal gibi birlikte bakıldığında rezervim azalmış.Çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için
ChatGBT programı ındır kuzum
Öncelikle ilaçlar kafanıza göre bırakılmaz.Aylık olarak testlerinizi yaptırın ki değerlerinizi takip edebilesniz.İlacı bıraktığınız gibi hamile kalacağınızı nerden çıkarıyorsunuz herkesin vücudu farklıdır.Stres yapmayın sürekli hamile kalacağınızı düşünmeyin.Öyle olunca vücut daha da kendini strese koyuyor.Serbest olun aman ne zaman olursa moduna girin.AEn yakın zamanda tekrardan gidip testlerinizi yaptırın.Kızlar merhaba 11 aydır cocuk yapmaya calışıyoruz ama halla olmadı eşim doktora gitti problemi yok bende hormon testi vermiştim testosteron 20 değerinde cıktı triodimde 9 bucuk değerinde cıktı triod ilacı kullandım bittili 2 ay oluyor ama halla olmadı bebegimiz ilac kullanıca bitince hamile kalan cok kişi var ben neden kalamadım bu iki hormununda sorun olup hamile kalanlar lütfen anlatın hamile kaldınızmi üzüntüden her gece ağlıyorum uyuyamıyorum cocugum olmucak diye düşünuyorum tirod yüzünden
Ağzına diline sağlık bi sorumsuzsun dedim die sabah beri biri bana kalp kırıyorsun yazar anneliğimi çocuğumu sorgular vicdanım yokmuş gibi bu yoldan geçen biri olarak nası acımasızsın der20 yasinda anne olacaksin da ne olacak konu sahibi?
evlenip ithal gelin olmussun. dilin yok, egitimin yok, birseyin yok. bugun hastaneye gitsen yaninda dil bilen birine muhtacsin. orada bir cevren yok. 19 yasinda hevesli gibo kaynanayla yasamaya gitmissin, pisman olmuşsun. ailense cahil cuhela "aman, dul kalma" diye sana öğüt veren insanlar.
sense ilk gunden beri korunmamissin ki 11 aylik evlisin, 11 aydir gebe kalamiyorsun.
bu akilla nasil cocuk bakabilirsin?
az bir mantikli ol gözünü seveyim. gitmissin oraya huyunu suyunu bilmedigin adam. iyi ki de hemen hamile kalamamissin ki tanımak icin zaman gecmis ya hemen hamile kalip hersey daha kötü olsaydi ne olacakti? ailen "dul kalma" demis, kirmzi kuşakla gonderdigi kizini bes ay sonra karninda bebekle kabul edebilirler miydi?
daha 11 aylik evliyken "cocugum olmuyor" tiplerine girip üzüntüden kahrolmak bana çokça cahilce geliyor. en basit doktorlar bile kontrol etmek istemiyor 1 yildan önce. "1 yil korunmadan deneyin, oyle gelin" diyorlar tahliller icin. bu kadar genc yasta bu kadar panige gerek var mi? hele ki bu kadar temeli olmayan bir evlilikte.
koca cocuk istese bile senin hayir demen, egitim alman - dili ogrenmen lazim ki yarın bir gün hersey b.ka sararsa bir çözüm yolu bulabil. bugun dayak yesen polisi arasan adres tarif edecek dilin yok, cocugun olsa kres öğretmeninin dedigini anlayacak halin yok.
ama iyi bir anne mi olacagina inanıyorsun?
ayrica hpv sigillerin varmis. Ne doktora gitmissin ne bir sey, cocugu etkiler mi etkilemez mi bir danismamissin. hala gebe kkalmak mi istiyorsun?
kocanla birbirinize bulastirip duruyorsunuz, çiftli tedavi almak yerine "cinsel perhize uyamayiz yeni evliyiz. hamile kalirsam uzak dururuz o ara gecer zaten" diyecek cahiliyetle cocuk nasil yapacaksin?
aşi karşıtligin da baska bir alem.
yani hangi devirde yasiyoruz?
yasin daha cooook genç. sen calismadan o kaynana evinden cikman zor (devlete yapisip kendine baktirmazsan). o yüzden çözüm basit. yasin zaten cok genc, dil kursunu aksatma. kurstaki insanlarla bir arkadaslik bagi kur ki acil durumda ulasacak ailen haric tanidik birileri olsun. kocanin tatillerinde yeni göctugun ulkenin uzam sehirlerini, şatolarini falan gez, uzun tatillerde civar ulkelere gidin. biraz gencliginizi - cicim aylarini yasayin.
dilin oturduktan sonra da bir meslek okuluna gidersin- hangi ulkedesin bilmiyorum ama cogu meslek okulu okurken staj icin para veriyor. böylece cebine de para girer, koluna da bir altin bilezik takarsin. sonra gir bir ise - ister 1 cocuk yap ister 4 :)
anne olmak istiyorsan biraz mantik cercevesinde hareket et.
Eski konularına mesajlarına bakarsanız doğru söylüyor . O üyenin yorumuKonu sahibi eğer bir üyenin yorumundaki gibiyse durumunuz lütfen çocuk için uğraşmayın önce kendinizi geliştirmek özgürlüğünüzü birnevi elinize almak için uğraşın lütfen çocuk illaki olur önemli olan kendinizi geliştirmeniz yani ben konularınıza bakmadim ama eğer yazıldığı gibiyse vay halinize çocuktan önce sizin daha büyük sorunlariniz var demektir
Üfff aferin sana müneccim.Ağzına diline sağlık bi sorumsuzsun dedim die sabah beri biri bana kalp kırıyorsun yazar anneliğimi çocuğumu sorgular vicdanım yokmuş gibi bu yoldan geçen biri olarak nası acımasızsın der
bohembircadi gelir bana bunları yazanın yorumlarını seçer seçer begenır .
White Mocha yorumuma begenmedım atar Kimse konu sahibinin hakkında bilgi sahibi olmadan kendını haklı moduna aldı gidiyor .olsun arkadaşlar olsun keşke sorumluluk sahıbı herkesın çocuğu olsun . İşte bu sosyal medya insanları böyle dengesini bozuyor . Herkesın her yazdıgına inananlarla dolu
TişikkirlerÜfff aferin sana müneccim.
olabilir bana da bazen neler diyorlar :)Ağzına diline sağlık bi sorumsuzsun dedim die sabah beri biri bana kalp kırıyorsun yazar anneliğimi çocuğumu sorgular vicdanım yokmuş gibi bu yoldan geçen biri olarak nası acımasızsın der
White Mocha yorumuma begenmedım atar Kimse konu sahibinin hakkında bilgi sahibi olmadan kendını haklı moduna aldı gidiyor .olsun arkadaşlar olsun keşke sorumluluk sahıbı herkesın çocuğu olsun . İşte bu sosyal medya insanları böyle dengesini bozuyor . Herkesın her yazdıgına inananlarla dolu
Insallah doğru zamanda nasip etsın Rabbim .olabilir bana da bazen neler diyorlar :)
cok alintilanan- elestirilen konularda merak edip acmiyorum bile tekrar canım sıkılmasın- cevap verip konuyu uzatmayayim diye:)
20 yasinda cocugun anneliginden ne olacak? su an orada ne okuma biliyor ne yazma. cocuga ne katacak? biraz kendini gelistirsin, bir ise girsin zaten devlet calisan annelere ne imkanlar sunuyor avrupada, her avantajindan yararlanir. ama illa muhtac olacak, illa cahil kalacak.
bir sene dil kursuna gitmemis zannediyor ki kucaginda cocukla gidebilecek- egitim alacak
Evet yeni gördüm diğer mesajlarınıDıger yorumlara bi bakın istersenız . Son kez bi daha bi göz gezdırın .
Fsh biraz yüksekKızlar iki gün önce adet olduğum gün test yaptım sonuçlarıma bakar mısınız.Konu açıp sordum kimse cevap vermiyor
Lh:4.64
E2:40.4
Fsh:13.05
Ben sizin anneliğinizi sorgulamadım. Siz sorumlu anne olursunuz inşallah dedim ve dua ettim size de çocuğunuza da bu kadar büyütecek bir şey demedim. Genel olarak bu platformda dil sorunu çok var. Normalde sorumsuzluk yapılsa dahi birine çat diye bu sorumsuzlukla çocuk sahibi mi olacan falan demeyiz çünkü. Bu bana tuhaf geliyor belki. Siz bana yazarken de eski konularını bilmiyordunuz yoksa kesinlikle cevabınızda önce bunu yazardınız. Yine de sizi kırdıysam üzdüysem kusura bakmayın. Benim burada asla böyle bir niyetim olamaz kimse için. Size de gerçekten içten dua ettim. Sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza almak nasip olur inşallahAğzına diline sağlık bi sorumsuzsun dedim die sabah beri biri bana kalp kırıyorsun yazar anneliğimi çocuğumu sorgular vicdanım yokmuş gibi bu yoldan geçen biri olarak nası acımasızsın der
11 ay erken bir sure degil mi bukadar kahrolmak icin? Hani 4-5 yildir ugrasiyoruz olmuyor deseniz daha normal bu tepkiniz. Cok fazla bunun stresini yasamaniz, tek odak noktanizin bu olmasi bile etkiliyor olabilir. Arastirin bu konuyu. Rahat birakin kendinizi biraz, stresten uzaklasin.Kızlar merhaba 11 aydır cocuk yapmaya calışıyoruz ama halla olmadı eşim doktora gitti problemi yok bende hormon testi vermiştim testosteron 20 değerinde cıktı triodimde 9 bucuk değerinde cıktı triod ilacı kullandım bittili 2 ay oluyor ama halla olmadı bebegimiz ilac kullanıca bitince hamile kalan cok kişi var ben neden kalamadım bu iki hormununda sorun olup hamile kalanlar lütfen anlatın hamile kaldınızmi üzüntüden her gece ağlıyorum uyuyamıyorum cocugum olmucak diye düşünuyorum tirod yüzünden
ChatGBT programı ındır kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?