Üzüntüden kahroluyorum hamile kalamıyorum

zeloss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2024
45
5
1
20
Kızlar merhaba 11 aydır cocuk yapmaya calışıyoruz ama halla olmadı eşim doktora gitti problemi yok bende hormon testi vermiştim testosteron 20 değerinde cıktı triodimde 9 bucuk değerinde cıktı triod ilacı kullandım bittili 2 ay oluyor ama halla olmadı bebegimiz ilac kullanıca bitince hamile kalan cok kişi var ben neden kalamadım bu iki hormununda sorun olup hamile kalanlar lütfen anlatın hamile kaldınızmi üzüntüden her gece ağlıyorum uyuyamıyorum cocugum olmucak diye düşünuyorum tirod yüzünden

Son düzenleme:
Sebebsiz infertilite ne çok var . Eşinizin spermıogram testi ve sizin test sonuclarınızı paylaşır mısınız

Valla ne dertler var ben 20 yaşındayken sabah siyah mı beyaz mı tshort giysem diye düşünüyordum. Konudan alakasız bu yaşta evlilik ve de çocuk sahibi olma isteği. Hayat size laylaylom. Konuya dönersek üzülmeyin olur yaşınız daha küçük

Ben
İyi valla bu sorumsuzlukla çocuk düşünüyorsunuz helal olsun . Doktor randevunuzda da sildik eşimin testini dersiniz .
bi soru sordum siz benim sorumluluğumu napicaksiniz doktor esime atmisti esimin verileri silindi gitti doktorumuzda var alabilirim ama doktur sorun olmadigini soyledi ztn elestirmek icin yer ariyorsunuz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…