Uzun zamandır yoktum ama cok mutlu geldimm '' Asıgım '' :)

ezel.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
266
2
116
36
merhaba arkadaslar burda beni aslında tanıyan bir cok kisi var eski konularımdan, yasadıgım acılardan, zorluklardan...
Kısaca kuzenim tarafından tecavüze ugradım. Yıllardır deli gibi asık oldugum kisiden karsılık buldum bunu anlattıgımda bile bana sahip cıktı nisanımız oldu ve birgün sebepsiz yere gitti geldiyse de ben istemedim. Sonra okulda meslek arkadasımla tanıstım cok korkarak yaklassamda sonunda oldu. iki yıl önce tanıstık konularımda var zaten. Ayaklarımı yerden kesti. Dünya kücücük oldu gözümde. En zifiri karanlıklardan cekip aldı. Ben bu dünyada cenneti onunla yasadım.. Dünyam canım herseyim o oldu. Beni kücücük bir kız cocugu gibi incitmeden yaralamadan sevdi. Merak edenleriniz vardı beni. Rahatlamanız icin söylüyorum.. EV-LEN-DİİİİİİİKKKK Evleneli 6 ay oluyor. Hayatımın en mutlu en güzel günleri onunla gectii.
Canım kocamm
Karanlıklarımın ısıgı,
Gülüslerimin sebebi,
Evimin diregi,
Gözümün nuru,
Bu hayattaki tek güvencem...
Seni deli gibi seviyorum.
Son nefesime kadar seninim..
Seni ellerim kırısınca da, gözlerim görmez hale gelince de sevicem..
Bir elimde baston olsa bile diger elim ellerinden ayrılmayacak...
Ömrümün sonuna kadar soyadını layıkıyla tasıyacagıma karnımdaki iki aylık fındık kurdugumuz üzerine söz veriyorum
Seninle degil cocuklarımızı,
Torunlarımızı sevmek istiyorum
Allah herkese bizimkisi gibi bir ask nasip etsin..
Gece basınızı yastıga koyup gözlerinizi kapattıgınızda ''iyi ki'' demek kadar güzel bisey yok :))
Zamanında bana destek olup acımı paylasan yanımda olan herkese tesekkürler.

Son düzenleme:
rabbim her daim mutlu etsin sizi. nazarlardan korusun

Tek istegim var rabbimden bna oyle bir es nasib etdinki her basmı yastga koydugumda iiki evlnmisim demeyi istiyorummm duy sesimi rabbim dua edin duanzı kabul edeyim diorsun inanyorumki kbl edeceksin...sizide tbrik ederim ne mutluki oyle bie esiniz var mutlulugunuz daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…