Uzun zaman ara verince haliyle unutmuşum

itsgalatea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
1.680
1.170
63
Günaydın güzel kadınlar, sizden öneri almak İçin bu hesabı açtım ve eminim sonra da lazım olacak burası :) çünkü inanın bana tamamen bu ilişki olaylarını resetlemişim beynimde.2 aylık bir ilişkim çok yeni ama baya yol aldık bu kısa sürede.Haftaya doğum günü hemde tanışma gününe denk geliyor.Reservasyon yaptıracağım bir yerde yemek için ama hediye konusunu inanın bilemedim.Yani ne alınır ne yapılır ? Yapılırsa fazla mı olur ? Aslında mizah anlayışımız uyuyor üzerinde eğlenebileceğimiz esprili el yapımı bişeyler de hazırlayabilirim :) önerilerinizi bekliyorum hanımlar :) yaşlar çok genç değil bu arada 33-37 şeklinde :)

Yahu simdi elin adami ne is yapar,neyi sever..
Ne kadar yol aldiniz..
Sadece yasindan yola cikarak nasil bir hediye onerilebilir ki..
Bir kelime yazmamissin adam hakkinda.
Hediye almak fazla olmaz..Dogal olur..Dogum gunu,ustelik sevgilinizin dogum gunu..
Ben parfum derim..
Zevkinize gore alin,yaninizda iken arzu ettiginiz gibi kokar en azindan.

Ya evet çok haklısınız işte bunu bile unutmuşum :) ama bende çok bilmiyorum ki :) parfüm aklıma geldi elbette ama koku beğenmezse riskli olur diye düşündüm

Gibi dizisini çok seviyoruz absürd kara komik şeyleri izlemeyi vs inşaat sektöründeyiz ikimizde, ikimizde boğa burcuyuz :) eldeki veriler bunlar.Sade bir adam

hediye fazla olmaz bence gayet normal ama buyuk capli bir sey almayin yani, gomlek giyiyorsa gomlek olabilir kravat, kol düğmesi, parfüm alabilirsiniz zevkini tam bilemiyorum diyorsaniz cok agir bir parfum sevmeyi boyle his helen hafif bir koku olabilir bence, el yapimi bir sey icin daha erken olabilir sonra icinizden gelen bir zamanda ozel bir gun değilken verebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…