Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinde bir tane açık bir tane koyu renk concealer olsun. Aynaya bak ve yüzünün köşeli olan kısımlarına koyu renkli olanı hafifçe sür ve bırak, uzun yüzü daraltmak içinde, çenenin altına ve alnının en tepesine hafifçe sür, ama sürdüğün yerleri öyle bırak elinle dağıtma. En son fondotenini gölge yaptğın yerlere tampon yaparak yerleştir. Doğal bir görünüm elde edene kadar tüm yüzüne fondoteni uygula. Sakın gölgelendirme yaptığın yerleri fondotenle dağıtırken sınırlarından taşırma yoksa marsık gibi olursun :)
Concealer bronz renkte koyu olursa gölgeler belirgin olur. (concealer için kryolan markası çok ideal )Gölge yapman gereken yerlere hafifce sür diyorum çünkü gündüz makyajında ağır görünmesin diye.iyice dağıtamazsan hat gibi belli olur çünkü.
Kaşlar içinse kavissiz ya da keskin kavisli yerine oval kavisli kaş biçimini tavsiye ederim canım
Kare şeklindeki yüzlere nasıl makyaj yapılmalı? - UZMAN TV
bu adreste de konu ile ilgili bir video var :)
yess budur ayysemcim :)
canım o zaman şöylede yapabilirsin. Önce normal fondotenini sür. Fondoteninden daha koyu bir pudra ile alnının iki köşesine ve çene bölgesinin köşeli iki kısımına fırçayla hafifçe sür allık sürer gibi. Böle dene bakalım belki olur.
Aslında yapabilsen gölgeleme süper birşey yüzün ifadesini çok değştiriyor. Ben özellikle elmacık kemikleri ve burnum için sürekli uyguluyorum :dance: