Uzun ve zorlu yolculuğum

Çok zor günler gecirmissin. Ağladım dayanamadim. Bende de düşük riski var dinleniyorum şimdi öyle konumla ilgili bakinirken hikayeni okudum rabbim herkese annelik duygusunu yaşatsın benimde tedaviyle oluyor evlendiğm ilk günden istiyordum bebiş ama olmadı olmuyordu hormon bozukluğundan yumurtalıklar catlamiyordu. Neyse ki evde yaptığım kürler le hamile kaldım ama işte şimdi de lekelenmem ve düşük riskim var

Rabbim bebeğini sana bagislasin canım
bende 3. Gebeligimde gene lekelenme yaşadım ama şükür ilaç ve dinlenme ile geçti 3 ayimiz inşallah seninde öyle olur pozitif ol konuş bebeginle herzaman ❤

Çok zor günler gecirmissin. Ağladım dayanamadim. Bende de düşük riski var dinleniyorum şimdi öyle konumla ilgili bakinirken hikayeni okudum rabbim herkese annelik duygusunu yaşatsın benimde tedaviyle oluyor evlendiğm ilk günden istiyordum bebiş ama olmadı olmuyordu hormon bozukluğundan yumurtalıklar catlamiyordu. Neyse ki evde yaptığım kürler le hamile kaldım ama işte şimdi de lekelenmem ve düşük
bende 3. Gebeligimde gene lekelenme yaşadım ama şükür ilaç ve dinlenme ile geçti 3 ayimiz inşallah seninde öyle olur pozitif ol konuş bebeginle herzaman ❤
Amin inşallah canim çok zor bir durum inan. Ama bebeğim için üstümden atıyorum bu durumu çok konuşuyorum henüz 9 haftalık ama yinede karinimi seviyorum konuşuyorum

Inşallah hersey güzel olur sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına

Fsh değeri 13 müş, normalde kaç olmalıydı değeri hamile olabilmek için?

Allah ol dedi mi oluyor işte. Diğerleri inş hepsi intiharınmış.

Fsh değeri 13 müş, normalde kaç olmalıydı değeri hamile olabilmek için?

Allah ol dedi mi oluyor işte. Diğerleri inş hepsi intiharınmış.
Öyle tabiki hepsi birer imtihandı
Bildiğim araştırdiğım kadariyla 10 un altında olması normal kabul ediliyor.

Öyle tabiki hepsi birer imtihandı
Bildiğim araştırdiğım kadariyla 10 un altında olması normal kabul ediliyor.
Dr lara göre değer böyleyse olmaz, ama her şey ilimle açıklamayabiliyor. Allah isterse oluyor işte.
Fsh ile birlikte amhl ve diğer hormonların değeri de sınır üstü müydü olması gereken değerden?

Dr lara göre değer böyleyse olmaz, ama her şey ilimle açıklamayabiliyor. Allah isterse oluyor işte.
Fsh ile birlikte amhl ve diğer hormonların değeri de sınır üstü müydü olması gereken değerden?
Acikcasi çok hatırlamıyorum ama çoğu hormonum yüksekti gebeliğim boyunca da her ay bakıldı ve ilaç kullandım TSH için falan öyle gerçekten Allah istedikten sonra asla olmaz deseler bile olur dua ve sabır gerekli

Çoğu yüksekti derken, dr lara göre hamile kalmak için sıkıntılı anlamda mı?

Çoğu yüksekti derken, dr lara göre hamile kalmak için sıkıntılı anlamda mı?
Evet zor hamile kalırsın demişti 1.5 sene hiç olmadı zaten korunmamamiza rağmen ilk dusugumde 8 ay sonra olmuştu biraz zor oldu yani

Evet zor hamile kalırsın demişti 1.5 sene hiç olmadı zaten korunmamamiza rağmen ilk dusugumde 8 ay sonra olmuştu biraz zor oldu yani
Hamd olsun ki olmuş zorda olsa değerlerine göre dr ların demesine göre.

Değerlerine yumurta rezervi az menepoz başlangıcı gibi mi dediler hormonlarına?

Hamd olsun ki olmuş zorda olsa değerlerine göre dr ların demesine göre.

Değerlerine yumurta rezervi az menepoz başlangıcı gibi mi dediler hormonlarına?
Tahlilde öyle ama ulturasondan bakıp yumurtaların iyi durum da demişti
Menopozla ilgili birsey demedi ama fsh nin yüksek olması ona işaret
Öyle çok şükür Rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin

Tahlilde öyle ama ulturasondan bakıp yumurtaların iyi durum da demişti
Menopozla ilgili birsey demedi ama fsh nin yüksek olması ona işaret
Öyle çok şükür Rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin
Bu fsh ye rağmen verdi mi mevlam veriyor şükür. Bazen bilim her şeyi açıklayamıyor.

Gözlerim dolu okudum rabbim melegine uzun saglikli ömürler versin bir daha yasatmasin o acilari ❤

Rabbim evladına da sana da hayırlı bereketli ömür versin sana bağışlasın bir an kendimi gördüm gibi oldum bende pıhtılaşmadan iğne ilaç kullanıyorum 14 haftaya kadar sorunsuz geldik şükür inşaAllah da sorunsuz gider insan ister istemez korkuyor düşükleri olunca ilaçlar kullanınca aynı şekilde bende de tiroid sorunu var kontroldeyim hep zor süreçler Rabbim herkesin yardımcısı olsun şükür ki siz atlatmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…