Saç Uzatma Yöntemleri Uzun ve bakımlı saçlar için yağlar başarlı karışım

tosspaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
362
0
46
Ankara
Selam arkadaşlar.Foruma yeni üye oldum ve bazı konulardaki deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.Saç bakımı ve uzatma konusunda kendime bir kurtarıcı buldum.Şöyle anlatayım aslında benim gür ve kalın telleri saçlarım var.Saçlarımın sağlığı ve parlaklığı konusunda çok sıkıntım olmadı.Ancak up uzun saçlarımı kısa kestırdım ve bır sure sureklı kısa kullandım.Sanırım sürekli kestırdıgım için saçlarım resmen küstü bana.Hızlı uzayan saçlarım uzamamaya başladı.Bir arkadaşımın tavsiyesiyle HC Saç bakım yağını kullanmaya başladım.Ben inanılmaz faydasını gördüm.2.şişeye geçmemle saçlarımın uzamasına inanamadım.Hatta çevremdekiler bile bu durumu çok şaşırdı.Ve bu sebeple bu ürüne başlayan bir çok arkadaşım oldu.Fakat şöyle bir durum var.Ben bu ürünü sadece saç diplerime kullanıyorum.Çünkü bütün saçıma yedirmeye çalısırsam 3-4 kullanımda biticek.Saç uçlarım içinse kendi hazırladığım bir karışım kullanıyorum.Hint yağı,badem yagı ve üzüm çekirdeği yağı.Bu üçünü bir şişede karıştırdım.Şuan up uzun ve çok sağlıklı saçlarım var.Ve hala uzamaya devam ediyorlar.En önemli şey bu karısımları ve ürünü düzenli kullanmak.Ne yaparsanız yapın faydalarını görmek için biraz bekleyin.bir iki defa kullanıp birşey olmuyor diye bırakmayın.Ben çok memnunum.Umarım sizlerde kullanıp fayda görürsünüz

çok teşekkürler. bu bakım yağnı nereden alıyoruz? bende uzatmak için herşeyi deniyorum. bunu da almalıyım hemen:))))) ayrıca ben bu yağ karışımın yapıyorum ama üzüm çekirdeğini katmamıştım bari bende ekleyeyim ...

Yağı internetten alıyorum.45 tl.ama bazen sitesınde dolasırken indirim veriyorlar.üzüm çekirdeği yağı çok başarılı.Hatta ben body shop' dan üzüm çekirdeği serumu aldım.Saçımı fön çekmeden maşa yapmadan önce uçlarını onu sürüyorum.Makinaların verdiği zararı azalmak için.

Sizlere bir kaç öneri daha vermek istiyorum.Banyo sonrası nemli saçlarınıza tuzlu su püskürtün.Bu da saçlarınıza canlılık verecektir.Ve hiçbir zararı yok.

Bunuda bir dergide okudum.ayarını tutturabilirseniz çok hoş oluyor.Saçlarınızı kuruttuktan sonra yada fön çektiridkten sonra biraz sprey sıkın.Daha sonra fırçanıza birazcık ışıltıları olan bronz pudra veya allık dökün ve saçlarınızı tarayın.Saçlarınızda çok doğal ışıltılar olmuş olacak.isterseniz çok azar azar döküp saçlarınızı taradıkça tekrar döküp tekrar tarayabilirsiniz

Bir öneride saç beyazlamasını geciktirmek için.Her sabah 2-3 tane çörek otu yiyin.İsterseniz akşamlarıda yine 1-2 tane yitebilirsiniz.Meğer yıllardır deneyip onaylayanlar varmış :)

peki bu yaĞın bi yan etksi felan olrmu bnm cildmmm .ok hassas çok alerjk bi yapıya sahibim. :) birde bu uçları için olanı ypmasaaakta sdce bu yağı kullnskta uzamazmı :)) veeeeeee :) saçlarım Çok zayıııff kırık yanıık çataal :)) bunun için ne yapablrm :)

canım ben etrafımdan kimseden yan etkisini duymadım.çok hassas senin gibi alerjik olan bir arkadasım var bazen onun saç diplerini kaşındırıyormuş.eger öyle birsey olursa o da saç diplerine surmuyor uçlarına sürüyor.bu yağ o çatal çatal olan görüntüyüde zamanla yok edicektir canım emin olabilirsin.bence denemelisin :)

ayyyy inşlalahh:))) en kısa zamanda deneipp yazarıımm ozaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…