Selam arkadaşlar.Foruma yeni üye oldum ve bazı konulardaki deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.Saç bakımı ve uzatma konusunda kendime bir kurtarıcı buldum.Şöyle anlatayım aslında benim gür ve kalın telleri saçlarım var.Saçlarımın sağlığı ve parlaklığı konusunda çok sıkıntım olmadı.Ancak up uzun saçlarımı kısa kestırdım ve bır sure sureklı kısa kullandım.Sanırım sürekli kestırdıgım için saçlarım resmen küstü bana.Hızlı uzayan saçlarım uzamamaya başladı.Bir arkadaşımın tavsiyesiyle HC Saç bakım yağını kullanmaya başladım.Ben inanılmaz faydasını gördüm.2.şişeye geçmemle saçlarımın uzamasına inanamadım.Hatta çevremdekiler bile bu durumu çok şaşırdı.Ve bu sebeple bu ürüne başlayan bir çok arkadaşım oldu.Fakat şöyle bir durum var.Ben bu ürünü sadece saç diplerime kullanıyorum.Çünkü bütün saçıma yedirmeye çalısırsam 3-4 kullanımda biticek.Saç uçlarım içinse kendi hazırladığım bir karışım kullanıyorum.Hint yağı,badem yagı ve üzüm çekirdeği yağı.Bu üçünü bir şişede karıştırdım.Şuan up uzun ve çok sağlıklı saçlarım var.Ve hala uzamaya devam ediyorlar.En önemli şey bu karısımları ve ürünü düzenli kullanmak.Ne yaparsanız yapın faydalarını görmek için biraz bekleyin.bir iki defa kullanıp birşey olmuyor diye bırakmayın.Ben çok memnunum.Umarım sizlerde kullanıp fayda görürsünüz