Saç Rengi ve Saç Boyama Uzun vadede açık küllü kumral olmak

vivin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
100
13
98
Merhaba,
2 yıl boyunca saçlarımı röfleli kullandım. Doğru düzgün kuaför bulmak imkansız olduğundan saçımı elime aldığım da oldu küllü bu renk diye bariz turuncu kakalandığı da dip boyasını pas gibi yapan da. En son yeşil olunca lanet olsun dedim önce pigment yükletip sonra çikolata kahveye boyadım. bir ay sonra tekrar boyadım. sonrasında 1 yıl dokunmadım. Geçe hafta çıkan beyazlarımdan daral geldiği için yine kuaföre gittim bu sefer wella koleston 7.11 ile boyandı saçım. Biraz koyu geldi bana açıkçası. Sorum şu uzun vadede 8.1'e boyaya boyaya saçımı bir ton açabilir miyim?

Bir sene bu şekilde devam edip sonra çoook yavaş bir şekilde balyajla atıracağım. Bu sefer sebat edip uzun sürede sarışın olmak istiyorum. Şu an tek derdim o sarının baz rengini oturtmak.

KilicBaligi belki sen yardımcı olabilirsin bana

Sana tavsiyem saçlarına balyaj attıracağın zamana kadar saçına boya sürdürme. Balyaj atıldıktan sonra cila ile iki rengi birbirlerine kaynaştırmaları senin için daha iyi olur çünkü, saçı boyamaya devam ettiğin sürece sen rengi oturttuğunu sanacaksın ama üzerine balyaj için açıcı sürüldüğünde üste yakın kısımlar tek renk platin-sarı çıkmayacak, yer yer kızarmalar oluşacak ve yapılan cilanın etkisi geçtiğinde yine seni sinir eden turuncu yansımalı bir saç ile başbaşa kalacaksın.

Bu yüzden beyazlara kafayı takmadan dişini sık bir süre kendi haline bırak, zamanı geldiğinde kendi saç rengin üzerine yaptır, tek seferde kurtul.

Bu arada her halukarda ille boyayacağım diyorsan 7.11 balyaj ve röfle için 8 tonlarına göre daha iyi seçimdir. Kuaförün doğru renk seçmiş.Yıkandıkça biraz açılır ve güzelce oturur o renk.

Cok tesekkurler cevabin icin :) sabredeyim ben o zaman en iyisi :)

Cok tesekkurler cevabin icin :) sabredeyim ben o zaman en iyisi :)
Cevabım pek tatminkar olmadı aslında ama ne yazık ki hayal ettiğimiz ile gerçekler farklı olunca büyük bir hayal kırıklığı yaratıyor. Hele bu saç ile alakalıysa dikkatli olmakta yarar var.

Gratis-Watsons vs gibi kozmetik mağazalarda saç dibi için satılan kapatıcı spreyler var, saçına uygun tonu bulursan beyazları da o spreylerle halledebilirsin bence, bu sayede beklerken canın sıkılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…