sunehri Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2008 13 0 86 Balıkesir 31 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi sunehri #1 tırnaklar uzasınnn 3 yemek kaşığı vazelin 2 tatlı kaşığı zeytinyağı 3-4 damla limon 1 ampul e vitamini vazelini benmary usulu erit mağzemeleri karıstır.tırnaklarına fırsat buldukça uygula ve oje varken bile tırnak diplerine sürebilirsin beslenecektir.
tırnaklar uzasınnn 3 yemek kaşığı vazelin 2 tatlı kaşığı zeytinyağı 3-4 damla limon 1 ampul e vitamini vazelini benmary usulu erit mağzemeleri karıstır.tırnaklarına fırsat buldukça uygula ve oje varken bile tırnak diplerine sürebilirsin beslenecektir.
animalinstinct Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2008 99 2 86 37 Aydın 31 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi sunehri #2 sunehri .!.: tırnaklar uzasınnn 3 yemek kaşığı vazelin 2 tatlı kaşığı zeytinyağı 3-4 damla limon 1 ampul e vitamini vazelini benmary usulu erit mağzemeleri karıstır.tırnaklarına fırsat buldukça uygula ve oje varken bile tırnak diplerine sürebilirsin beslenecektir. Genişletmek için tıkla... canım ampul dediğin eczanede mi sayılıo.ben normalde kalyon die bişi var onu kullanıyom oda baya işe yarıyo...kaydirigubbakcemile5
sunehri .!.: tırnaklar uzasınnn 3 yemek kaşığı vazelin 2 tatlı kaşığı zeytinyağı 3-4 damla limon 1 ampul e vitamini vazelini benmary usulu erit mağzemeleri karıstır.tırnaklarına fırsat buldukça uygula ve oje varken bile tırnak diplerine sürebilirsin beslenecektir. Genişletmek için tıkla... canım ampul dediğin eczanede mi sayılıo.ben normalde kalyon die bişi var onu kullanıyom oda baya işe yarıyo...kaydirigubbakcemile5
sunehri Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2008 13 0 86 Balıkesir 1 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sunehri #3 evet eczanelerde satılıyor sac bakımı içinde kullanılar ampullerden
balik Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2007 203 6 96 İzmir 31 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sunehri #4 denedım vıcık vıcık yağ hıc begenmedım ben bunu yatmadan once surdum hep carsafım lekelendı vazalının yagından (
denedım vıcık vıcık yağ hıc begenmedım ben bunu yatmadan once surdum hep carsafım lekelendı vazalının yagından (
divine_time Evli Ve Mutlu :) Kayıtlı Üye 10 Haziran 2007 2.958 4 156 40 İzmir 31 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sunehri #5 paylaşımın için teşekkürler
B bloodrayne__ Ziyaretçi 3 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sunehri #6 cnm paylaşım için tşk ler ama bu çok zor zahmet bi iş.ben kozmetiğe gittim,tırnaklarım kırılıyor uzamıyor dedim,pastel marka tırnak koruyucu verdiler 3 4 lira mı neydi.5 6 aydır kullanıyorum bir kere bile kırılmadılar ve sürekli uzuyolar.
cnm paylaşım için tşk ler ama bu çok zor zahmet bi iş.ben kozmetiğe gittim,tırnaklarım kırılıyor uzamıyor dedim,pastel marka tırnak koruyucu verdiler 3 4 lira mı neydi.5 6 aydır kullanıyorum bir kere bile kırılmadılar ve sürekli uzuyolar.