• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun tırnaklar için....

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar merhaba çok da güçlü olmayan çabuk ırılan tırnaklara sahibim malesef
özellikle yüzük parmağımın tırnağı küt çok güzel ama kenarları çok ama çok hassas hemen kırılıyo
ben de kalyon aldım buradaki yorumlardan etkilenip
ama çok da etkisini gördüğümü söyleyemeyeceğim neden böye oldu bilmiyorum
çok da umutla almıştım kalyonu tırnağımdan sildiğim anda küt tırnağımın kenarı ine eskisi gibi oluyo incecik...
haa şu da var tırnaklarım genel olarak sertleşti ama bnnm sorunum zaten kenarlının hassas olması
ve hala da düzelmedi bir hadta oldu kullanıyorum ama çokk umutsuzum
nolur bana bir fikri olan varsa söylesin yoksa sıyırıcam yakında :19:

Sanirim kalyonu sürekli sürmelisin. Ben kalyon sayesinde uzattim tirnaklarimi, eskiden sürekli kenarlardan yirtilirdi ve üstü soyulurdun. Oje sürmesem bile kalyon sürüyorum, banyodan banyoya cikariyorum. Sürmesi zor da degil. Cabuk kuruyor, oraya buraya bulasmiyor. Bir de tavsiyem; tirnaklarini küt kullanma oval kullan. Küt daha cabuk kiriliyor kenarlardan.

tırnaklarını asla ojesiz bırakmayacaksın, ozellikle dustan sonra nemini alıp hemen oje sureceksin, ancak boyle koruyabilirsin...

Sanirim kalyonu sürekli sürmelisin. Ben kalyon sayesinde uzattim tirnaklarimi, eskiden sürekli kenarlardan yirtilirdi ve üstü soyulurdun. Oje sürmesem bile kalyon sürüyorum, banyodan banyoya cikariyorum. Sürmesi zor da degil. Cabuk kuruyor, oraya buraya bulasmiyor. Bir de tavsiyem; tirnaklarini küt kullanma oval kullan. Küt daha cabuk kiriliyor kenarlardan.

anladım canım ama trnaklarımın şekli küt ve ne yalan söyleyeyim bu daha çok hoçuma gidiyo ama dediğin gibi daha çabuk kırılıyo malesef
o zaman ben devamlı kullanayım kalyonu belki zaman içinde etkisini gösterir... umarım.. :44:

tırnaklarını asla ojesiz bırakmayacaksın, ozellikle dustan sonra nemini alıp hemen oje sureceksin, ancak boyle koruyabilirsin...

canım bunu bana bir arkadaşım da söylemişti ama çok ciddiye almamıştım demek ki doğruymuş ben her daim oje kullanan birisi değilim canım çok istediğği zaman sürerim.. o zaman daha sık kullanmaya dikkat edeyim.. teşekkür ederim cnnmm

Kesinlikle doğru. Oje tırnakta katman oluşturduğu ve kalınlaştırdığı için kırılmasını önlüyor. İki kat oje, bir kat da top coat, tırnağı iyice sağlamlaştırıyor. Base coat olarak da çok iyi kuvvetlendiriciler var. Tabii arada havalandırmak kremlemek filan lazım, ben haftada bir gece bakım yapıp pamuklu eldiven giyip yatıyorum, çok faydasını gördüm.

ama sürekli havasız kaldığı için kırılıyor olmasın canım ya.. böyle bi dönemim olmuştu benim de, belki 3kere uzadı kestim uzadı kestim, kısa kullandım yani.. toparladı kendini şimdi hep uzun.. her limon kestiğimde kabuğuyla hem elimi hem tırnaklarımı ovarım ben, bi süre sonra da yıkar bol bol kremlerim.. faydasını gördüm yani doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama :)

Merhaba bende aynı sürekli üzeri soyuluyo veçabuk kırılıyor.
Limonu bende duydum canım ama bi türlü yapmadım. benim bildiğim şöyle.
bir kaba limon suyu ve zeytinyağı karıştırıp parmaklarını bekletebildiğin kadar bekletyyomuşsun ama dedimya henüz deneyemedim

Back