Uzun süren yerleşme kanaması ve silik testler (lütfen yorum yapar mısınız?)

btlgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
6
0
28
7-8 aydır gebelik için uğraşıyoruz ve her hafta en az 2-3 kez kendimi burada buluyorum. Her yaşadığım şeyi gebe miyim diye yorumlamaya çalışıyorum, her belirtiyi ve vücudumdaki değişikliği gebeliğe yoruyorum ve ay sonu adet oluyorum. Bunu çok daha uzun süredir, yıllardır yaşayan insanlar olduğunu da bildiğim için kendime üzülmeyi hak görmedim açıkçası. Her isteyeni görünce dua ettim birileri de bana eder inşallah diye. Şimdi size bu ay yaşadığım şimdiye kadarda hiç benzerini okumadığım sürecimi anlatacağım. Henüz kimseyle konuşmadım ilk buraya gelip yazıyorum , sonuçta ben de ilk buraya koştum defalarca belki birileri de benzer şeyleri yaşıyordur onlara fikir olur hem de ben sizlerden fikir alabilirim.
Bu ay ovülasyon testi ile takip yaptım ve yumurtalamadan önceki ve sonraki günleri değerlendirdik. Ayın 20si (çarşamba günü) beklenen adet tarihim ancak benim ayın 17sinde (pazar günü) sabah peçeteye silince gelen kahverngi lekelenmem başladı. Bu sabah bile peçeteye silince geliyor ve bugün 5.gün oldu. BİR ara lekelenmenin rengi koyu kırmızıya döndü ve adet oluyorum sandım ama aynı şekil kahverengi olarak devam etti. İçinde hiç pıhtı ya da parça yok ama (kusura bakmayın, doğru anlatmaya çalışıyorum) küçük küçük sümük gibi şeyler var. Bu sabah innovita ve predictor testler yaptım ikisi de silik çıktı ve şoktayım. Adetime 5 gün kala yaptığımda hiçbişey çıkmamıştı. 2 gün gecikme ile test yaptım ve 5 gündür lekelenmem sürüyor iki test de silik çıktı. Görselleri ekliyorum.

Umarım hepimizin gönlüne göre olur ve yorum yapabilirsiniz

Çok uzun yazdım kusura bakmayın, şimdiden teşekkür ederim.

Eklentiler

• IMG_6867.jpeg
    76,8 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_6869.jpeg
    153 KB · Görüntüleme: 21
Aslında merak ettiğim benzer süreç yaşayan var mı ve ben hanile miyim şimdi gerçekten? Doktora gideceğim bugün

Yerleşme bu kadar uzun sürüyor mu bilmiyorum ama testler pozitif duruyor. Kan verin.

Yerleşme bu kadar uzun sürüyor mu bilmiyorum ama testler pozitif duruyor. Kan verin.
Evet gidip vereceğim ama sanırım insan öncesinde de tutunacak bir dal arıyor, eğer kan da pozitif çıkarsa yine gelip anlatırım belki benzer süreç yaşayanlara fikir olur çünkü ben de bu kadar uzun yerleşme olmaz diye düşünmüştüm

İşte her gebelik kendine özel oluyor aslında. Umarım güzel haberlerinizi alırız. Bol şans :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…