• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun süren pıhtılı regl yardım ediiiinn!

cvlngnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
5
0
1
İstanbul
Kızlaar aranıza yeni katıldım ama çok büyük bi sorunum var :(:43:

Benim adetlerim düzenlidir 28 günde bir ve 6-7 gün sürer. bu ay da zamanında geldi yine ama normalden daha fazla geldi ve pıhtılıydı. 7. gün gecesi duş aldım bitti zannettim sabah uyanınca da farketmedim 1-2 saat sonra tekrar gelmeye başladı bugün 12. günü olucak ve ayağa kalktıkça pıhtı geliyor et parçası falan olmadığına eminim kan pıhtısı hep.
Jinekoloğa gittim bugün ultrasonda baktı kist gözükmüyo mevsimsel ya da stressten falandır dedi ama pazartesi günü bidaha bakalım ultrasonla dedi.
Çok korkuyorum başına böyle bişey gelen varsa yardım etsin lütfen :(:43::2::18:

Yok mu böyle bişey yaşayan bişey söylesinn:43::44: :( ben bi de çok pimpirikliyim arkadaşlarım çok fazla taktığın için oluyo dediler olabilir mi böyle bişey :(

Canim benim bi ara cok stresliydim boyle olmuştu ama 8 gun suruyordu.boyle ped 1 saatte doluyordu.zaten adetim 8 gun surer.bi doktora gittim polip var dedi baskasina gittim kist dedi 6 ay sonra baskasina gittim bisey yok dedi.sonra hamile kaldim ve burazcik olsa gecti.normalde nasil olur cok mu adet olursun

Bende de kışa girerken oldu. Ayağa kalkamıyordum bende ama geçiyor canım. Ben pekmezin içine fındık ve çörekotu atıp yedım çünkü çok kan kaybettiğin için bitkin düşme. Ihlamur iç. Yemene dikkat :)

cevaplarınız için çook teşekkürler :3: bugün biraz azaldı ve kafam daha rahat dünkü kadar çok düşünmüyorum yani. sanırım biraz üşüttüğüm için, biraz da fazla kafaya taktığım için oldu :44:

pazartesi tekrar gidicem bakalım onda ne çıktığını buraya yazarım kızlar :43: inşallah bişey çıkmaz :((

kızlar doktordan geldim şimdi her şey normal gözüküyor kist falan hiç bir şey yok olabilir böyle şeyler dedi. :21::21:

bugün 13. günü hala devam ediyor ama en azından korkulacak bir şey olmadığını öğrendim, başına böyle bişey gelen olursa korkmasın :) :34:

Back