• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süren kasık ağrısı

Nare12

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2023
94
5
8
26
Merhaba. Benim 28 ekimde yumurtlama günümdü. En son 31 ekimde eşimle birlikde olduk. O günden bu yana sağ kasığımda ağrı var. Ağrı sabit değil bazen ağrıyor bazen olmuyor. En çok akşam saatlerinde ağrı başlıyor. Ağrı sağ kasığımda. Yarın adet günüm. Bi de aşırı gaz var bende normalde hiç böyle olmam gaz günün bazı saatlerinde oluyo ama en çok akşam saatlerinde göğüslerimde acıyor. Başka bir belirtim yok 9 kasımda öylesine test yaptım ama hiç bi şey çıkmadı. Bu ne ola bilir? Sağ kasık çok ağrıyor

Yarın zaten gününüz müş bakın duruma regl oluyor mu olmuyor mu
ilk gebelik belirtilerinde aşağı taraf kasık
Ağrısı olabiliyor mide bulantısı baş ağrısı
Koku hassasiyeti idrara sık gidiş yorgunluk bunlarda olabiliyor . Ben bu şekilde bu saydiklarimi yaşadım . Hakkınızda hayırlı olsun inşallah ☺

Yarın zaten gününüz müş bakın duruma regl oluyor mu olmuyor mu
ilk gebelik belirtilerinde aşağı taraf kasık
Ağrısı olabiliyor mide bulantısı baş ağrısı
Koku hassasiyeti idrara sık gidiş yorgunluk bunlarda olabiliyor . Ben bu şekilde bu saydiklarimi yaşadım . Hakkınızda hayırlı olsun inşallah ☺
Teşekkür ederim inşallah

geçen ay aşılama yaptım.tamam dedim bütün berlitiler var kesin hamileyim ama maalesef adet oldum.gününüz geçmeden ümitlenmeyin lütfen hayal kırıklığı kötü oluyor sonra

Merhaba. Benim 28 ekimde yumurtlama günümdü. En son 31 ekimde eşimle birlikde olduk. O günden bu yana sağ kasığımda ağrı var. Ağrı sabit değil bazen ağrıyor bazen olmuyor. En çok akşam saatlerinde ağrı başlıyor. Ağrı sağ kasığımda. Yarın adet günüm. Bi de aşırı gaz var bende normalde hiç böyle olmam gaz günün bazı saatlerinde oluyo ama en çok akşam saatlerinde göğüslerimde acıyor. Başka bir belirtim yok 9 kasımda öylesine test yaptım ama hiç bi şey çıkmadı. Bu ne ola bilir? Sağ kasık çok ağrıyor
Bat ne zaman benim de benzer tarihlerde yumurtlamam olmuştu da

Kist olabilir mi acaba bende sağ kasık ağrısı çekip gittim 4 cm nur topu gibi bi kistim varmış

Meraba folikül kistiniz nasıl geçti
Merhaba ben 2 ay önce öğrenmiştim doktor doğum kontrol hapı önerdi ama ben istemedim rahatsız ediyo o haplar beni. 1 ay sonra başka bi doktora gittiğimde bakmadı daha 1 ay olmuş geçmemiştir dedi daha sonra tekrar gitmedim ama ağrılarım geçti kendi kendine gitmiş olabilir diye düşünüyorum

Back