• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süren kasık ağrısı

Repse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2017
1.010
568
73
5 ay önce düşük yaptım düşükten sonra her ay yumurtlama günlerinde başlayıp adete kadar süren kasık ağrım var. Ağrı hep sağ tarafta. Ve bacağıma vuruyor ağrısı. Bunun gibi bişeyle karşılaşan var m ? Doktora gidiyorum bişey Yok diyor. Bugün acile gittim idrar yollarında değil ama karnında enfeksiyon var dedi. Film tomografi istedi serum verdi. Sonuca baktı korkulacak bişey Yok ama kadın Doğuma bi görün o baksın dedi. Kist mi dedim onun gibi bişey dedi ama ne olduğunu söylemedi.

5 ay önce düşük yaptım düşükten sonra her ay yumurtlama günlerinde başlayıp adete kadar süren kasık ağrım var. Ağrı hep sağ tarafta. Ve bacağıma vuruyor ağrısı. Bunun gibi bişeyle karşılaşan var m ? Doktora gidiyorum bişey Yok diyor. Bugün acile gittim idrar yollarında değil ama karnında enfeksiyon var dedi. Film tomografi istedi serum verdi. Sonuca baktı korkulacak bişey Yok ama kadın Doğuma bi görün o baksın dedi. Kist mi dedim onun gibi bişey dedi ama ne olduğunu söylemedi.
Canım yaa aynı durumdayım sürekli , peki ağrınız şiddetli mi olurdu halsizlik yapar mıydı ben sıkıntıma bir çözüm bulamadım

Canım yaa aynı durumdayım sürekli , peki ağrınız şiddetli mi olurdu halsizlik yapar mıydı ben sıkıntıma bir çözüm bulamadım
Ara sıra iğne batması oluyordu beni halsiz bırakmıyordu çok ama adet olana kadar hissettiriyordu kendini 2 hafta boyunca

Konularda arattirirken buldum burayi,sag kasiğimda bir haftadir agri var gelip geciyor arada ve bacagima vuruyor.adet olmamistim tarlusal iciyodum.neyse bugun usg ile bakildi kasigimda 2,5 cm lab varmis usgci soyledi...doktorum yokdu ona gostericem cumaya bakalim ne dicek moralim bozuldu nedir bu lab:(

Sonucu öğrenince yazar mısınız bende de kasık ağrısı var usg yi hangi bölümde çekildiniz

Sonucu öğrenince yazar mısınız bende de kasık ağrısı var usg yi hangi bölümde çekildiniz
Tabiki yazarim.genel cerraha gittim ben direk. apandist safra kesesi kasık fitigi olabilir diye..oda usg istedi...şuan bacagimin agrisindan duramiyorum:( mide bulantisi kasigimda şişlik ve değişik bi aģri:( sizin şikayetleriniz neler

Tabiki yazarim.genel cerraha gittim ben direk. apandist safra kesesi kasık fitigi olabilir diye..oda usg istedi...şuan bacagimin agrisindan duramiyorum:KK43: mide bulantisi kasigimda şişlik ve değişik bi aģri:KK43: sizin şikayetleriniz neler
Kasık karın ağrısı :(

Ben de varım hiç bişeyim yok güya ama ağrı gitmiyor 1 buçuk yıldan beri Allah rızası için çözüm bulan yazsın

Arkadaslar ben de endrometriozis hastasıyım sol kasigim bu nedenden dolayi sürekli ağrıyor ve yanıyor.ben de yapisiklik olabilir ve bu yuzden ağrı yapabilir 30 ekimde doktora gidicem bakalım ne onercek size yazarim

Mrblar kızlar bende adetime bir hafta kala kasıklarım sol tarafım ağrıyor Dr. Gttim alttan muayene yapti bişey çıkmadı ama hasta olmadim 5 gün gecikti ne yapayım sizce

Kizlar kistim yok fakat endrometriozis ten dolayi kasik ağrım oluyor,iki.gündür brokoli kürü yaptım ağrım geçti psikoljik mi. Iyi mi geldi anlamadim

Endometriozis dediğiniz çikolata kisti değil mi zaten
Endrometriozis sadeve kiste denilen bir hastalık değil odaklarına da deniyor yani kist olmasa dahi bazı organlara yapisiklik olabiliyor ve bu yumurtaliga zarar veriyor hatta yumurtanin gelişmesini engelliyor rezerve zarar veriyor

Back