Merhaba yazacaklarım biraz uzun bu yüzden okuyan ve cevap verenlere şimdiden çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin lütfen. 3 Mayıs'ta adet oldum ve aşılama tedavisine başladım polikistik overım vardı tedavi sürecinde yumurtam gelişmedi ve son kontrolümde miyom olduğunu gördüler, pandemi süreci başladığı için tedaviye ara verdik süreç normale döndüğünde histeroskopi yapacaklarını söylediler. Ben de beklemeye başladım. Aradan uzun bir zaman geçti ve poliklinik tekrar açıldı, ben de gittim, adet olduğumda gitmemi söylediler. Ben de tekrar adet olmam bekledim fakat 3 mayıs'tan beri hiç adet olmamıştım. Normalde adetim düzensizdi ama 2 ay ya da 2 buçuk ay en fazla uzardı bu süreçte ben 4 ay adet olmadım, aşılama tedavisinde kullandığım hormon iğnesinin buna sebep olabileceğini düşündüm. En sonunda 10 Eylül'de lekelenmem oldu adet olduğumu düşündüm fakat 4-5 gün boyunca 1 parmak alanında lekelenmelerim oldu, kesik kesik ve az az geliyordu. Yaşadığım şeyin ne olduğunu anlayamadım hastaneye gittim ve durumu anlattım histeroskopi için beni arayacaklarını söylediler. Ben de tekrar beklemeye başladım bu süreçte normal adet yaşamaya başladım fakat yine az az geliyordu ve toplamda 21 gün boyunca sürdü, en sonunda bitti dedim ve eşimle beraber olduk sonrasında lekelenmem oldu 3 gün sürdü, tekrar bitti yine eşimle beraber olduk sonrasında yine lekelenmem oldu bir iki gün kadar sürdü. Şuanda peçeteye ara ara akıntı ile karışık kan geliyor miktarı çok az, bazen hiç gelmiyor ve ben yaşadığım şeyin ne olduğunu bilmiyorum acaba miyom düştü de mi böyle oldu diye düşündüm fakat o da kendi kendine düşer mi bilemiyorum. Bu arada son adetimin başlarında bir aktardan bitkisel ilaçlar aldım onları kullanıyorum, onların da etkisi olabilir mi bilemiyorum. Bu konuda herhangi bir bilgisi veya tecrübesi olanlar paylaşabilirler mi lütfen? Şimdiden teşekkür ederim.