Merhaba. Uzun süren adet yaşayan var mı?
15. Gün bugün. Ve 5 6 gündür az az gele gele iyice azaldı. Şuan kanama olarak değil akıntı olarak var ama akıntı kırmızı yada kahverengi.
1 defa daha yaşamıştım hap vermişti.
Başka çözümü olan var mı?
Yada yaşayanlar ne yaptınız
Merhaba. Uzun süren adet yaşayan var mı?
15. Gün bugün. Ve 5 6 gündür az az gele gele iyice azaldı. Şuan kanama olarak değil akıntı olarak var ama akıntı kırmızı yada kahverengi.
1 defa daha yaşamıştım hap vermişti.
Başka çözümü olan var mı?
Yada yaşayanlar ne yaptınız
Aynı olay hatta 25 gün sürdü kızımda hastaneye gittik azalan bi kansa korkmayın içindeki pis kan temizleniyo dedi ve kesildide en sonunda zaten o yüzden korkmayın bırakın gelsin temizleniyo içiniz ne güzel elbet biticek sevgiler
Aynı olay hatta 25 gün sürdü kızımda hastaneye gittik azalan bi kansa korkmayın içindeki pis kan temizleniyo dedi ve kesildide en sonunda zaten o yüzden korkmayın bırakın gelsin temizleniyo içiniz ne güzel elbet biticek sevgiler
Azaldı evet. Bi var bi yok gibi. Sızıntı gibi. Ya bebek istiyoruz. Yumurtlama takibi yapıcam bu durumda oda uzuyor ona üzülüyorum. İnşallah biter benimde hemen. Sağolun
Bir kaç ay önce gitmiştim. Rahim duvarı kalınlığından kaynaklı denmişti. Ama o daha değişikti. Doğumdan sonra bir türlü sökğlemeyen bitmeyen adet gibiydi. Birden çok oluyordu birden leke leke. İlaç kullandım ve geçti. Sonradan gayet normal adet oldum. Ne ara leke ne bişey. Bu ay böyle oldu. Zaten pko var hemde emziriyorum. Herşey tamamen alt üst oldu sanırım
Azaldı evet. Bi var bi yok gibi. Sızıntı gibi. Ya bebek istiyoruz. Yumurtlama takibi yapıcam bu durumda oda uzuyor ona üzülüyorum. İnşallah biter benimde hemen. Sağolun