Geçmiş olsun, bende Ocak ayından beri bu durumu bende yaşıyordum 40 gün sürdü ha bitti bitecek derken çünkü hep lekelenme tarzındaydı genelde baktım kesileceği yok doktora gittim (Eylül ayında kürtaj olmuştum, Aralık ayında da kimyasal gebelik geçirdim ona bağladım), bende pco var doktorum ondan kaynaklandığını söyledi ve düzene girsin diye doğum kontrol hapı başladı ilaç bitmeden 1 hafta önce benim kanamam çoğaldı aşırı bi kanama ve parça parça sürekli artık baş dönmesi halsizlik falan yaşadığım için tekrar doktora gittim bu sefer başka doktordu o da bana bu adet geciktirici bi ilaç varya gününü ertelemek için içilen ondan verdi bi kaç gün sonra o ilaç kesti kanamayı sonra 1 hafta sonra ilaca rağmen tekrar başladı ve yine 1 hafta kanamam sürdü, en son dayanamayıp bütün riskleri göze alarak soğan suyu içtim bilirsiniz belki soğan suyu genelde adet söktürmesi için içilir, ben bi kez içtim ve ertesi gün kesildi ben kesilmesini ona bağladım. Muhtemelen enfeksiyon vardı o kanama yapıyordu ha bi de kanamalarım pembe veya parlak kırmızı renkte oluyordu doktoruma sordum yeni kan olduğunu söyledi, tahlillerim temiz rahim ağzında yara yok, sadece pco olduğu için ona bağladılar durumu ama bi çözüm bulamadılar bana ne verdilerse kanamamı daha da arttırmıştı, o kadar kötü bir şey ki artık otururken bile başım dönüyordu gözüm kararıyordu kansızlıktan. Peki Siz vajinal muayene oldunuz mu rahim ağzı yarasından şüpheleniyorlar ilk bu gibi bi durumda