UZUN SÜREN ADET KANAMALARI LÜTFEN ACİL CVP

fatos2312

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2009
63
2
623
Adana
MERHABA LAR SEVGİLİ HANIMLAR DR GİTMEDEN BİR SİZE SORİM DEDİM YAKLAŞIK 1 SENEDİR BÖYLEYİM NEDEN DR GİTMEDİN DERSENİZ 3 ÇOCUKDAN KENDİME BAKAMADIM ARTIK ANNEM BENİ ZORLA GÖTÜRECEK GELELİM KONUMUZA: BEN 3. DOĞUMDAN İTİBAREN TÜPLERİMİ BAĞLATIIM ARDINDAN İLK ADETİM DEN SONRASI 1 DSENEDİR 10 15 GÜN ARASI DEĞİŞİYOR ARANIZDA BENİM GİBİ OLN VARMI UZUN SÜREN ADET LERDE DOKTORA GİDENİNİZ OLDUMU NE TÜR İLAÇLAR VERİLDİ İŞE YARADIMI BİLGİ ALMAK İSTİYORUM VE KİLO ALDIRIRMI BU İLAÇLAR

15 gün sürüyordu rahim duvarı kalınlaşması varmış, doğum kontrol hapıyla geçti

canım rahim duvarı kalınlaşmış diyorsun yeni doğumdan dan 7 8 ay sonra oluyormuki acaba

Olabilir canımcım. Ben evli bile değiljen olmuştu, çocuktan sonra haydi haydi olabilir :) çok basit bi çözümü var git baktır doktora canımcım.

Olabilir canımcım. Ben evli bile değiljen olmuştu, çocuktan sonra haydi haydi olabilir :) çok basit bi çözümü var git baktır doktora canımcım.

aradım dr yi haftayasalı günü gidecemde internetten baktım rahim ağzı kanseri felan yazıyordı iyice telaşlandım arkadaşımda da böyle bir şey olmuşdu druz aynı onu aradım uyutum temizlemiş içini öyle dedi bakalım ne diyecek bana

arkadaşlar benimde adetim düzensiz ve az oluyo yani iki üç gün bunu artırmanın yolları nı bilen ve uygulayıp sonuç alan var mı acaba ?

arkadaşlar benimde adetim düzensiz ve az oluyo yani iki üç gün bunu artırmanın yolları nı bilen ve uygulayıp sonuç alan var mı acaba ?

Sebebinin araştırılması lazım, doktora gitmeden bitkisel bir şey bile kullanma. Buna sebep olacak bir sürü hormon var, düzelteyim derken başka yeri bozma :)

hıı bende kullanmıştım o hapı bitirdikten sonra 3 5 gün sonra adet oluyorsun yan etkisi olan bir hap dğil
CANIM ADET GÜNÜ 22 Sİ AMA HİÇ BİR BELİRRTİM YOK HENÜZ DOKTORUM ADETİN 2. GÜNÜNDEN İÇMEYE BAŞLA DEDİ NORMALDE ERKEN OLURUM 3 5 GÜN ERKEN FELAN VÜCUD STRESSMİ YAPTI DA OLMUYORUM :):)

CANIM ADET GÜNÜ 22 Sİ AMA HİÇ BİR BELİRRTİM YOK HENÜZ DOKTORUM ADETİN 2. GÜNÜNDEN İÇMEYE BAŞLA DEDİ NORMALDE ERKEN OLURUM 3 5 GÜN ERKEN FELAN VÜCUD STRESSMİ YAPTI DA OLMUYORUM :):)
olabilir stres yapma ya adetler bazen böyle aşağı yukarı oynar stres ten olur ilaçtan olur mevsim değişiminden olur olurda olur sıkıntı yapma kafanu rahat bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…