• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Uzun süre sarı tonları kullananlar bi bakabilir mi ?

them_at

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
192
32
118
Ankara
Şu an saçım pembenin akmış hali, uçlar daha önce açılmış olduğundan hep daha açık oluyo ve pembe sürekli boyama istiyor e o da saçı yıpratıyor. Şimdi ben çok açık olmayan bi altın sarısına boyatyım diyorum ama sarı saçın bakımı nasıl ? Zahmetli mi o da? Diplerim çıkınca daha çok hoşuma gidiyo benim, sarı ne kadar zamanda akıyo, ne sıklıkta yenilemek gerekiyo ? Fikir verirseniz sevinirim çünkü yine pembeyle devam etmek ve bu tona geçmek arasında gidip geliyorum :/

canim sari akmaz, bazen yesillenir, bazende solar ama herkesin basina gelen durumlar degil bunlar.. sari sactaki tek sorun dip boyasidir.. birde sari sac acici ile elde edilmisse, sac 1-2 yil icinde sungerlesip cok su cekmeye basliyor, zor kuruyor.. kolay kiriliyor.. 5 -6 ayda bir uc kesimi istiyor.. sari sacla sac uzatmak zordur kisacasi.. onun disinda saclarin uzunsa, istedigin tonu tek denemde basarabilirlerse, uzun donem severek kullanirsin, hemen heveside gecmisyor insanin saridan, ben 10 yil kadar kullandim.. artik yas gecipte yasli gostermeye baslayinca , koyu tonlara dondum..

Çok teşekkür ederim, 1 ay önce kestirdim onca saçımı :(

$12426_394380227136_714832136_3691259_2462408_n - Kopya.jpg bu tonların azıcık daha açığını istiyorum

$DSCF8202 - Kopya.JPG akmadan önceki hali de buydu

Kızlar ne yapayım bi fikir verin yaa :(
Yarın boyatyım diyorum, saçlarım pembe fotoğraftaki gibi kısa ve kısa saça bu bal köpüğü-altın sarısı tonları düşünmeyin demiş nette. Hadi bi yardım edin bana :2:

Back