Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek istediğinizi anlamadımBende suratım burda. Hatta varsa dolabin fotoğrafını paylasirsaniz çok mutlu olurum
bunu monte edene bir tane de ben vereceğim.. 2 tane aldım ikisi de daha takarken kırıldı.. zerre dayanıklı değil, zaten plastik o kadar ağırlığı taşır gibi de görünmedi bana işin aslı..
Ben demirini gördüm onlar dayanıklı gibi duruyordu.![]()
İki tane yeterliSüpermiş ilk defa görüyorum:) yalnız baya bi dolabınız olması lazim
Plastiklere ben de güvenemedimbunu monte edene bir tane de ben vereceğim.. 2 tane aldım ikisi de daha takarken kırıldı.. zerre dayanıklı değil, zaten plastik o kadar ağırlığı taşır gibi de görünmedi bana işin aslı..
TeşekkürlerYaa onlar çok yer kaplamaz mı uzunluk olarak diğer aparatları kullanıyorum ama bu düzenleyici biraz uzun gelmişti bana
Aynen...Ben demirini gördüm onlar dayanıklı gibi duruyordu.![]()
bak o dayanıklı olabilir evet, ben plastik aldım da ne uğraşılır ne de dayanır o ya![]()
Kiracıyız , yapamayızBen böyle organizerlerin çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. Size tavsiyem eğer alt dolaplarını çok derinse bir marangoz bulup 2 parçaya böldürmeniz. Evvelki yıl eve dolap yaptırırken mutfak dolaplarının alt ve üst tüm bölümlerini ihtiyacıma göre ara raf attırarak 2 ya da 3 bölüm e ayırttık. Gerçekten çok memnun kaldım. Hicbir şey üst üste yığılmıyor şimdi.
EvetttTencereleri iç içe koysanız daha az yer kaplar. Hiç kullanışlı gelmedi bana.
Tencerelerin kapaklarını ters çevirip üstüste koyun, bundan daha iyi. Birde buna düzgünce yerleştirip düzgünce almak zorundasınız baksanıza.
Raf olmayan kısmına alıcam evetBen iki yıl kullandım. Fena sayılmaz ama bizimkinin yandaki askı yerleri kırıktı o yüzden onları kullanamadım. Bir de dolabınızda arada raf varsa sığmaz boşuna almayın mutfak dolabını boydan boya kaplıyor çünkü.
Ağırlık kaldırıyor o konuda sıkıntı yaşamadık. Ama mümkünse raf yaptırın daha güzel ve kullanışlı olur bence.