• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Uzun süre kaşlarını alıp da sonra bırakan oldu mu?

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.497
2.958
133
Çok mu bozuk çıkıyor sonradan? Bir de benim küçükken güzel değildi bazı yerleri bozuktu. Almayi birakinca eskisinden daha mı kötü çıkar? Lütfen bana yardım edin . Ramazanda tamamen bırakmayı düşünüyorum

Tamamen senin kaş yapına bağlı görmeden gelen her yorum saçma olcaktır
Sadece kaşlarını çek koy ozaman yardımcı yorum gelir

beeen:KK3:küstü kaşım rn sonun da işin kötüsü bi kaşım ötekinden daha ince

Herkesin kaşí bir olmiyo ki.. bi bırak almayi bi süre baktin kötü çıkıyo geri alırsın en kötü ihtimalde..

Ben varım. Yıllarca aldım fakat son bir senedir sadece ortasini aliyorum.
Tamamen kas yapinla ilgili, ben cok rahatim suan boyamam da. Tarar cikarim

Tamamen senin kaş yapına bağlı görmeden gelen her yorum saçma olcaktır
Sadece kaşlarını çek koy ozaman yardımcı yorum gelir
Kaslarim alinik halde güzel. Ama birakinca ne olur bilmiyorum

Ben varım. Yıllarca aldım fakat son bir senedir sadece ortasini aliyorum.
Tamamen kas yapinla ilgili, ben cok rahatim suan boyamam da. Tarar cikarim
Kaş ortasi erkek gibi çıkmadığı sürece alinmamaliymis dini acidan o yüzden ortasını da alamiyacagim

Benim kaslarim cok seyrekti aldikca incelmisti sonra birakmaya karar verdim.Sarimsak size yardimci olacaktir daha hizli cikarmasinda.bekarsaniz gece yatmadan once surun ve yattin yataga bulastirmamaya dikkat edin.eger evliyseniz esiniz yokken bir kac saat surun gunde bir yada iki defa yeterli.

Kaş ortasi erkek gibi çıkmadığı sürece alinmamaliymis dini acidan o yüzden ortasını da alamiyacagim
kaşlarının ortasına lazer yaptır böylelikle sürekli kaşlarının ortasını almazsın

tekrar tekrar kaş ortasını alırsan tekrar tekrar günah işlemiş oluyon bi kere lazerle bi kere günah işlemiş olursun herhalde

Back