Uzun süre emek verdiğimiz sevgilin ayrılma aşamasında çabucak birini bulup 1kaç ayda nişan yapması

Hissettiğimiz şeyin kacari yok.sevgi değil takıntı.evli bile olsanız aynı şeyleri hissedebilirdiniz.takıntı bir hastalıktır.onun mutlu olmasına takacakti beyniniz.bir de içten içe mutlu olmasını istemiyorsunuz.cunku reddedildiniz. Acı çekmeye değmez.alın ...ve hiç değmeyecek birinden kurtulun

Son düzenleyen: Moderatör:

İlahi adalet tecelli etmemiş
. İlahi adalet tecelli etse o kuzeniniz olacak adam evlenmek istediğinde kız tarafından oyalanırdı ve kız arkadaşı kuzeninizi kendine layık göremezdi.Adam her türlü karda ne adaleti... Her ilişkisinde terk edilse benim için o ilhai adalet oluyor
Ha beni bırakıp evlenen adam mecnun olsa ölse ben o saatten sonra bakmam asla...
Yani konu sahibi bu hikayeye bakıp geri döner mutsuz olur demeyin. Ne halt ederse etsin demenizi ve kendi yolunuza bakmanızı öneririm o da ne halt ederse etsin, ister mutlu, ister mutsuz olsun.

gül geç çok mu önemli kaşına seni hakedecek birinin çıkmasını bekle

Iyi de sen de baska biriyle gorustun hatta bayagi asik gibiydin adama yani oturup eski sevgilin nisanlandi diye uzuluyosan bu ona duydugun sevgiden degil ben neden basaramadim o basardi hirsindandir kusura bakma. Surekli hayati melankolik yasamak icin kendine bahane buluyosun. Terapi alman lazim boyle olmaz

bu nişanlanan kişi R.... mi?

Yani %100 katiliyorum.

Benim ex herif (izninizle ex diyorum) beni rezil etti, mahremimizi yabancilarin gozune soktu, is degistirdim, sehir degistirdim.
Bana dedi ki bana inat sirf bana aci cektirmek icin evlencekmis, bana oyle dedi. Annesinin buldugu kizla.
Nisanlandi, sosyal medyaya foto vs koydu, sahte mutluluk pozlari verdi ama sonu ne oldu derseniz yapamadi, evlenmedi. Kopeeeeeeeek gibi yalvardi ama ben yapamadim. Igrendim bir kere, bir kere tiksinince o saatten sonra artik olmuyor. Yani icimde bir seyler bitti gitti, herif arayinca hiiiiiiiic tinmadim. Ilk ayrildigimizda aramasi icin canimi vermeye raziydim, bu pisliklerden sonra icimde 1 mg duygu kalmadi.

Dediginiz gibi o saatten sonra bakilmiyor, olmuyor yani. Bir saatten sonra artik geri donus olmuyor. O noktaya gelmek bence iyi bir sey, obur turlu yarim kalmis ask kalpte varolmaya devam ediyor.

En güzelini yapmışsınız helal olsun. Pek çok kadın dayanamaz aman o kadın öylesineydi der kendini bu durumda yüceltecek şey bulur sahte bir mutluluk bile yaşardı. Takdir ettim. Başkasına öyle yada dokunan erkek geri dönse de midem kaldırmaz.
En kötüsü de bu tip saçma tartışmaları büyütüp, böyle saçma sapan çocukça bir şey yapan adama evlilik sorumluluğu da verilmez.
Geçmiş olsun kurtulmuşsunuz öyle bir adamdan.
Sizin gibi karakterli bir kadını hak etmemiş. Ben eminim böyle kadınlar bir süre yalnız kalır kendi isteğiyle kafa dinler ama sonra eskisinden çok sever sevilir ve çok mutlu olur

Ay canım hatırlıyorum ben sen onun için bana fal baktırıyordun valla canım ne desem bilemedim kelin ilacı oksa başına sürermiş. O duygu kolay bulunmuyor ama kendi elimizde olmayan sebeplerden bitiyor demek daha iyi biri çıkacak karşımıza (teselli)

Valla elvancan kendime cokca sordugum soru, madem ben bu kadar karakterliyim, su hikayedeki tek karakterli insanim, neden bu tiplerin arasina kendimi soktum? Bunca murdarligin arasinda kalan bir insan cidden karakterli midir, yoksa vaziyeti karakterliyim diye kurtarmaya mi calisiyordur, bazen bunu dusunuyorum.

Bencede öyle ama uzun süre yalnız kalınca sevmeyi sevilmeyi özlüyor. Ben mesela kendime çok kızmıştım dedimki rapisa senki hiç haketmeyen bir insana bu kadar değer verdin bundan sonra evlenmeyeceğin adamla sevgili olmayacaksın 4 sene kimse ollmadı. 1 kez görüşüp kafama yatmayan kişiler oldu. Sonra 4 senenin sonunda sen git en olmayacak birine aşık ol. Akıllanmıyorum ben birde bir daha böyle sever miyim diye de düşünmeden edemiyorum. Yaş ilerledikçe de seçenek daralıyor çoğu kişi evli oluyor

Biz kadınlar biraz duygusalız ben ona bağlıyorum. Şimdi gargaraya getirsem de bende sıkı aldatıldım ve bir kaç senee önce de bi exim daha benden ayrılmadan eski sevgilisine dönüp hemen evlendi. Yani bu kadar karaktersizini arasam bulamazdım. Ben de mi karaktersizim bu durumda?
Aslında olay bizim duygusallığımız. Adam cici davransa, iki jeest yapsa, bir iki hediye yada güzel tavır varsa hele bir de hoşlanıyorsak, bizim tipimizse falan tövbe anlamıyoruz ne mal olduğunu.
Ondan böyle düşünme bence.
Kötü bir tecrübe ama en azından zarardan dönmüşsün. Bunu da yapamayan çok. Sade hoşlandığımızda yada daha fenası aşık olduğumuzda hemen dank etmiyor illa o kazığı yiyeceğiz.

karakterlisin ki dik bir duruş sergilemişsin.seni tebrik ederim.

Ya evet o telaş oluyor o konuda haklısın.
Bende biraz pollyannacılık var sanırım ki karmaya inanıyorum. İyi niyetli olan ve cidden sevebilen insanların gönlündekine kavuşacağına inanıyorum

Ben hiç kendimi kandırmak istemedim. sonuç hüsran

Ya evet o telaş oluyor o konuda haklısın.
Bende biraz pollyannacılık var sanırım ki karmaya inanıyorum. İyi niyetli olan ve cidden sevebilen insanların gönlündekine kavuşacağına inanıyorum
Haklısın canım buna bende inanıyorum ama işte bazen yalnız hissedince duygusallaşıyorum halbuki daha önce neleri atlatmadım çok şükür

merhaba tulipa, ve seni cok iyi anlıyorum.. yasadığımız belki aynı hikayeler değil ama suan ki ruhsal durumunu hissedebiliyorum, bende soyle su son 2 seneme bakıyorum evet güzel anılarımda oldu fakat sonuç itibarı ile aslında hepsi hayal kırıklığı.. yalnız değilsin...

erkek arkadasın mesnetsız ve patavatsız biriymis sende ıyıydın oda ıyı ben hep şanslıydım gibi cümleler... nekadar suredir birlikteydiniz? uzun yazmıssın ihaneti normal algılayıp boylesı cumleler cok bencilce hakettiğini dusunmuyorum. yani biraz daha sagduyulu bir sekılde secebılırdı ben oraya takıldım.. biraz daha acarsan nasıldı ilişkiniz hep boylemıydı

Sizle görüşürken bir yandan da o kızla mı görüşmüş?
Kısa sürede tanışıp evlendiklerine göre ilişkiyi evlenme amaçlı başlatmış belli. Ve sizi çoktan gözden çıkartmış.
Şu anda yapacağınız tek şey o sizle sevgiliyken kızla da görüşmüşse bunu kıza bildirmeniz. Ben olsam öyle yapardım. Evlenseler bile ömür boyu bir çentik atmış olursunuz öyle kolay hazırloptan mutlu olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…