Uzun süre dayanacak yemekler

canım sen avcılar civarında oturuyodun yanlış hatırlamıyosam.
Ben de avcılardayım. Cidden ne istersen yapıyım hiç problem değil.
Benim de aynı yaşlarda oğlum var seni çok iyi anlıyorum.
bi de annen bakmıyormuydu senin oğluna?
2.bebeğe kim bakıcak. İşten mi ayrılıyorsun?

taze fasulye bezelye sulu köfte kızartmalık köfte buzluğunda olsun al pişir hemen buzu çözülmeden mutlaka börek yap bnde tek tek sar buzu çözülmeden at fırına pişsin buda çok pratik bence aklıma daha gelmedi

Çorbalar hariç yap yap buzluğa eline ne geçerse ama on beş günlük yap at buzluğa sonra koku yapıyo uzun kalınca.ben şerbetli tatlı bile atıyorum kendi kendşne çözülünce yeni yapmış gibi yiyoruz çok iyi oluyo buzluğa tek yakışmayan tavuk bence pişirince lezzeti güzel olmuyo sert oluyo yada leziz olmuyo

Ah canım benim ya. Her doğuran ana olamıyor işte :KK42::KK42:

Yaptırabilirsen içli köfte falan yaptırıp Buzluca atabilirsin. Normal kuru köfte, Jülyen doğranmış tavuk göğsü falan pratik oluyor.

İstanbuldaymışsın ben yardım edebilirim sana. Insanlık ölmedi ya. Iki küçük çocuk ve sezeryanlı zorlanırsın biraz ama anneler güçlüdür.

Bak tekrar söylüyorum yemek yapabilirim sana.

Çooookkkk sonsuz teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Ne olur yapmayın ya içim çıktı ağlamaktan ben alışkın değilim bu kadar merhamete.

Ne olur yapmayın ya içim çıktı ağlamaktan ben alışkın değilim bu kadar merhamete.
Ay nolur ağlama :KK43: bak yeni bebişin gelecek ona odaklan. Her şey hallolur merak etme. Benim bebelerin Arasında 16 ay var seni çok iyi Anlıyorum.

Oğluna kim bakacak sen hastanedeyken?

bende hamileyim gebzedeyim ama banada herkes uzak bnm ilk bide bnde neler stoklasam diye düşünüyorum belki 1 ay öncesinden dolma yapıp atabilirmde yaprak uğraşırım dersen oda olur :)

Canim benim 5 ay once ikinci dogumumu yaptim. Baklagiller sende gaz yapar dikislerin de olucak hem sutunden bebegede gaz yapar..
Ilk gunler bol bol sulu seyler tuketmen lazim corbalar mesela tarhana,sehriye,yayla vs vs.. Kompostolar cok guzel sut yapiyoo..al paketle buzluga at..yapar icersin..
Kucuk kizin icinde borekler yap peynirli patatesli kiymali sigara boregi gibi.. At buzluga pisirir yedirirsin.
Baget tavuk al direk firin posetine koyar yarim saatte miss...
Allah yardimcin olsun

canım sen avcılar civarında oturuyodun yanlış hatırlamıyosam.
Ben de avcılardayım. Cidden ne istersen yapıyım hiç problem değil.
Benim de aynı yaşlarda oğlum var seni çok iyi anlıyorum.
bi de annen bakmıyormuydu senin oğluna?
2.bebeğe kim bakıcak. İşten mi ayrılıyorsun?

Doğru hatırlıyorsun da şaşırdım bilmene benmi söylemiştim orda oturdugumu :)
Allah razı olsun yapmış kadar oldun. Halledicem inşallah.
Beni hiç tanımayan insanlar anladı da neyse ....
Evet annem bakıyordu izne çıkana kadar bakıcak 1 hafta daha yanii.
Sonra oglum krese gidicek...
Bakıcı bakıcam inşallah. İzindeyken duruma göre bakıcaz.
Ama annem bakmıcak o kesin.

Ay nolur ağlama :KK43: bak yeni bebişin gelecek ona odaklan. Her şey hallolur merak etme. Benim bebelerin Arasında 16 ay var seni çok iyi Anlıyorum.

Oğluna kim bakacak sen hastanedeyken?

Arkadaşıma bırakıcam bir aksilik olmazsa.

komposto yap bencede..pilav makarna olmaz yeşil fasulye patlıcan kabak yemekleri yapıp küçük porsiyonlarda buzluğa atın donu çözülmeden pişirebiliyorsunuz rahat ve kolay olur..soğan doğrayın porsiyonluk poşetlerle buzluğa atın yada doğranmış soğan alın süper freshin o da olur..yine köfte yapın buzluğa atın..bu dediklerimi direkt çıkarır ısıtır yersiniz..hazır mantılardan tedarik edin bir iki paket..

Canım ben de size birşeyler yapıp getirmeyi düşündüm ama maalesef çok uzakmışız birbirimize.Ben , Anadolu yakasında oturuyorum.Allah yardımcınız olsun.Sağlıkla bebişinizi kucağınıza alın inşaAllah...

Arkadaşıma bırakıcam bir aksilik olmazsa.
İnşallah çıkmaz canım. Dua edicem sana. Allah yardımcın olsun. Sana güç kuvvet verip kimseye Muhtaç etmesin.

Iş başa düşünce her şeyi yapıyorsun. Benim yardım edenim vardı ama oğlum da çok küçük olduğu için beni isterdi. Sezeryanlı hâlimle 15 kg çocuğu kaldırıp kucağıma aldım. Hiç bir şey olmadı.

Sende yaparsın merak etme.

Doğru hatırlıyorsun da şaşırdım bilmene benmi söylemiştim orda oturdugumu :)
Allah razı olsun yapmış kadar oldun. Halledicem inşallah.
Beni hiç tanımayan insanlar anladı da neyse ....
Evet annem bakıyordu izne çıkana kadar bakıcak 1 hafta daha yanii.
Sonra oglum krese gidicek...
Bakıcı bakıcam inşallah. İzindeyken duruma göre bakıcaz.
Ama annem bakmıcak o kesin.

valla evini falan kiralıycaktın sanki öyle bişeyler hatırlıyorum.
Oğlun kreşe gidecekse. Gündüz rahat olursun canım en azından.
Benim de annem bakıyor oğluma eylülde kreşe başlatıcam ben de.
Annen de olsa kimseden beklenti içine girmezsen üzülmüyorsun.
Neden böyleler diye düşünme bence elim ayağım tutuyor diye sevin.
Allah yardım eder. Eşin izine çıkabiliyorsa çıksın 15 gün sana bakar.
Oğlan da gündüzleri olmayacakmış.Atlatırsınız allahın izniyle.

Canım ben de size birşeyler yapıp getirmeyi düşündüm ama maalesef çok uzakmışız birbirimize.Ben , Anadolu yakasında oturuyorum.Allah yardımcınız olsun.Sağlıkla bebişinizi kucağınıza alın inşaAllah...

Çok teşekkür ederim, saolun.
inanın yapmış kadar oldunuz.

valla evini falan kiralıycaktın sanki öyle bişeyler hatırlıyorum.
Oğlun kreşe gidecekse. Gündüz rahat olursun canım en azından.
Benim de annem bakıyor oğluma eylülde kreşe başlatıcam ben de.
Annen de olsa kimseden beklenti içine girmezsen üzülmüyorsun.
Neden böyleler diye düşünme bence elim ayağım tutuyor diye sevin.
Allah yardım eder. Eşin izine çıkabiliyorsa çıksın 15 gün sana bakar.
Oğlan da gündüzleri olmayacakmış.Atlatırsınız allahın izniyle.

Eylülde başlıcak kreşe.
Hemen başlarsa kendini dışlanmış hissedebilir. Üzülsün istemiyorum ben üzüleyim o üzülmesin.
Eşim izin alamaz malesef kendi işi.
Allah yardım eder inşallah.

Amannn canım hiç dert etme, yapabildiğin kadar yaparsın yapamadığın yerde buraya yaz 1-2 saate kadar yemek kapında hiç kuşkun olmasın. İnsanlık ölmedi ya.

Arkadaşlar ne olur yapmayın. Valla ne aglattınız beni ya.
Allah hepinizden razı olsun. Cuma cuma çok mutlu ettiniz beni.
En kötü hazır söylerim sizi zahmete sokamam.

X