Sağlıkla doğurun inşallah bebeğinizi..
Bahsettiğniz küçük çocuk kaç yaşında
1 hafta yemek dayanır mı bilmiyorm ama eşiniz yardımcı olmaz mı ? Kurubaklagil haşlayıp atabilirsiniz pişirmesi pratik olir
Teşekkür ederim. 3,5 yaşında..
Yaprak sar buzluğa at. Çorba yap yoğurt çorbası. Tarhana çorbası. Ben bazen fazla yemekleri buzluğa atıyorum daha sonra çıkarıyorum buzu çözülümce ısıtıyorum tazecik oluyor. Kurabiye falan yap tatlı isteğinde yersin.
Allah yardımcın olsun canım. Saglıkla büyüt yavrularını. Bende sahipsizdim seni anlıyorum.
Buzluğa atarsanız hiç birşey olmaz...Ama normal yemek gibi de olmuyor tabi..
Gerekirse dışardan da söylersiniz...
Peki nasıl bakacaksınız ikisine birden zor olmayacak mı?
Gerçi Allah güç kuvvet veriyor ben ikinci doğumumda akşamına ayağa kalkmak zorunda kalmıştım..
Ama zor.. Çok zor..
3.5 yaşında olanın bir parça kıskançlıkları da olacaktır.
Büyük travma çünkü kardeş doğumu..
Allah yardımcınız olsun..
Biliyorum eminim öyledirAç kalmaktan iyidir. Kendimi değilde en çok oğlumu düşünüyorum.
ah canım ya sağ salim atlatırsın inşallah, nerde oturuyorsun yakınlarımızdaysan 1-2 çeşit yapıp getiririz insanlık ölmedi sonuçta..
Biliyorum eminim öyledirAma sende yiyeceksin ki bebeğin de beslensin emecek sonuçta...
Güçlü olursan herşeyi yaparsın bence... Benim kardeşim yemekleri çok koyar derin dondurucuya sorun olmuyor..
Merhaba Arkadaşlarım,
Artık sizden başka kimseyle derdimi sırrımı paylaşmıyorum iyiki var burası ve sizler. Gelelim derdime.
Ben 36 haftalık hamileyim ve haftaya izne çıkıcam kısmetse. Vede 3,5 yaşında bir oğlum var…
Doğumda hastanede ve evde yanımda kalıcak kimse yok… Hastanede eşim olur yanımda evde kimse olmayacak tek ben ve çocuklarım.
Ailem varda yok diyelim.. Olmamaları daha iyi. Insana yük olmaktan başka bişeye yaramıyorlar saolsunlar.
Doguma gitmeden önce (sezeryan ile dogum yapıcam) 4-5 çeşit yemek yapıp atayım diyorum dolaba…
Küçük bir çocuk var onun ve benim Için yemek şart sonuçta. Alıp dolaptan ısıtıp veririm. 1 haftada da kendimi toparlarım inşallah.
1 hafta o yemeklerle idare edebilir miyim???
Birde neler yapayım hem kolay hemde doyurucu önerilerinizi bekliyorum.
Canım benim ya kendi hallerim geldi hastanede sezaryenim çok zordu sonrasında ben çok zor toparlandım.. Canım benim bi bebeğin daha varmış.. Rabbim yardımcın olsun.. Nasıl bakacaksın minicik yavruyla o güzel çocuğuna.. Hiç mi 1 haftalığına da olsa bi gelen olmaz.. 3,5 yaşında canım çok canını sıkma.. Yaptığın şeyler 3-4 gün gitse yine az çok toparlanırsın sonra babası ilgilenir zaten Allah'ın izniyle atlatırsın..