Uzun süre bozulmayan saç ve makyaj

Pigment

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
2.386
4.015
133
Hanimlar ise giderken sabahtan aksam a ya da uzun bi sure sabit kalan saci ve makyaji nasil yapiyorsunuz?Ben yapamiyorum da. Sabah fistik gibi ciktim evden simdi ne sac var ne makyaj:( Ozellikle saclarim hemen dagilir yanlardan zülüf cikar:D Kucuk saclarim havaya dogru harakete gecer.Aksam is yerinden dogru misafirlige gidecegiz benim masallahim var dagilmis saclar yok olmus makyaj.Kaliteli urunlerde kullaniyorum ayda yilda bi yaparim :(
Siz nasil yapiyorsunuz bu isleri?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

Ben spreyle sabitliyorum saçlarımı, öyle dağılmıyor,
makyajım da akmıyor rujdan başka o da bişeyler atışdırmakdan dolayı

Ne yaparsan yap ilk yaptığın gibi olmuyor ki ben tazeliyorum ihtiyaç duyduğumda

Saçlara disardan bakinca katı görünum vermeden ama taş gibi yapan bir sprey vardi ama o tarz seyler kullanmadigim icin guncel bilgim yok markayi da hatirlamiyorum ama biraz aratsan bulursun. :D

Makyaja gelince sabitleyici sprey kullaniyorum fondotenim, alligim yerinde duruyor, far sürmeden önce far bazi kullaniyorum o cok fark ediyor baz surmedigimde far cabuk cikiyor.

Sprey kullan başka çözüm yok saça
Makyajıda tazelemen gerek

Makyaj çıkmasın yada bozulmasın diye özel yüz spreyleri var. Makyaj yaptıktan sonra yüzünüze sıkıyorsunuz . Saçlar için ise minik boy bir jöle ve eski yada ucuz küçük boy diş fırçası çantanızda olsun. Fırça ya çok az saç jölesi değdirin ve minik saçlarınızı tarayın

Sacın sac yapınla alakalı olabilir cözümü yok malesef sprey vs anca sertleştirir veya sertleştirmeyende hafif kalır gene bozulur
Makyaj icin makyaj sabitleyicisi var mac ten alabilirsin tabi makyajdan önce baz da sürmelisin

Markayla çok alakası Yok bence.
Makyajı ne kadar çok ağır yaparsan dağılması o kadar feci ve hızlı oluyor canım. :) Daha hafif ve doğal yap. Ben rimel, kalem, ruj bir de t bölgesi için kapatıcı kullanıyorum. Tüm gün sabit kalıyor. Dağılsa bile küçük bir müdahale ile kurtarıyorum. :) Ama fondöten allık vs ile yapılan makyajlar akşama kadar feci hale geliyor.
Saç için sabitleyici, köpük, krem,vs kullanabilirsin.

Benim cildimin makyajı koruma süresi sanırım 7 dakika filan.. yok arkadaş cilt kabul etmiyor o kadar bok püsürü. Hayır diyor ve dışarı atmak suretiyle makyaja dair ne varsa yok ediyor. Gözüme far sürsem 5 dakika sonra ovuşturmak suretiyle bozuyorum. Rimel sürsem o gün kesin ağlarım. Ruj sürsem hamburger yerim. Saçlarım desen daima halıya sürtünmüş balon efektiyle tel tel havada geziyor. Sprey sıkmaya kalksam A kalite beton saçlı oluyorum.

Makyaj sabitleyeyim diye aldığım spreyler yüzümü yanardağ kraterlerine çevirdi. Sprey, köpük tarzı saç ürünleri dalgalı saçlarımı yarısı dalgalı bi kısmı kıvırcık bir kısmı düz ortaya karışık enteresan bir saç yapısına dönüştürdü. Kepek filan yaptı.

Yok arkadaş vücut yabancı madde kabul etmiyor. Kulaklarımı deldireyim demiştim kulak memelerim küpeyi bile reddetti. Bu nedenle çirkin ve de bakımsız olmayı tercih ettim. Böyle daha mutluyum.

Yardımcı olamadıysam özür dilerim:KK53:

Benim cildimin makyajı koruma süresi sanırım 7 dakika filan.. yok arkadaş cilt kabul etmiyor o kadar bok püsürü. Hayır diyor ve dışarı atmak suretiyle makyaja dair ne varsa yok ediyor. Gözüme far sürsem 5 dakika sonra ovuşturmak suretiyle bozuyorum. Rimel sürsem o gün kesin ağlarım. Ruj sürsem hamburger yerim. Saçlarım desen daima halıya sürtünmüş balon efektiyle tel tel havada geziyor. Sprey sıkmaya kalksam A kalite beton saçlı oluyorum.

Makyaj sabitleyeyim diye aldığım spreyler yüzümü yanardağ kraterlerine çevirdi. Sprey, köpük tarzı saç ürünleri dalgalı saçlarımı yarısı dalgalı bi kısmı kıvırcık bir kısmı düz ortaya karışık enteresan bir saç yapısına dönüştürdü. Kepek filan yaptı.

Yok arkadaş vücut yabancı madde kabul etmiyor. Kulaklarımı deldireyim demiştim kulak memelerim küpeyi bile reddetti. Bu nedenle çirkin ve de bakımsız olmayı tercih ettim. Böyle daha mutluyum.

Yardımcı olamadıysam özür dilerim:KK53:
Söylemeden geçemeyeceğim çok sevimlisiniz :KK37: ve eminim çok doğal güzel birisiniz. Üst üste bazlar sabitleyiciler vs vs nasıl kullanıyor insanlar yaa...

Bi tek ruj kullanıyorum onun da cıkmayanlarından alıyorum.. gerekirse tazeliyorum. Allık falan sürdüğüm de oluyo uçup gidiyo bende de kalmıyo

Sac icin ilgim ve bilgim yok. Ama makyaj icin yuze uygun bir makyaj bazi surebilirsiniz, far bazi kullanabilirsiniz. Son olarak da makyajinizi sabitlemek icin butceniz varsa mac fix+ veya ud all nighter gibi bir sprey kullanabilirsiniz. Youtube a bakarsaniz orada fix+ yapilisini anlatan videolar da var.

Makyaj için primer, makyaj bazı ve makyaj sabitleyici spreylerden kullanın. Bir de yanınızda pudranız ve rujunuz olsun onları gün içinde tazelersiniz. Saçlarınızı toplu yapıyorsanız milyonlarca saç spreyi ve tel toka ile sabitleyebilirsiniz. Ama mesela saçınız düzse siz kıvırcık yaptıysanız ne kadar sprey sıkarsanız sıkın bazılarının saçları şekil tutmuyor.

Back
X