- Konu Sahibi rapunzeeel
-
3 tane kök zencefili kaynatıyorum sonra ılıyınca banyoda saçımı duruladıktan sonra ıslak saça fısfısla yada bardağı komple saçıma dökerek havluya sarıyorum bunu haftada bir yapıyordum tavsiye ederim benim saçımı yumuştattı uzattıda ayrıca
Hastasiyim ya bu topigin..Herkes birseyler öneriyor, paylasimlar süper.
Rapunzel ilk sayfadaki fotograflar görünmüyor canim, resimlerin süresi doldu sanirim istersen tekrardan yükle. Tavsiyem imageshackten yükle, o site uzun süre sakliyor resimleri...
Rica ederim canım benim. Konuyu çok takip edemiyorum gerilerde bişey yazdıysan göremedim :) Şifa olsuun. Tabii konu Hazal Kayanın saçları olunca
Tarif onun :)
Canım kuru mayadan memnunmusun demişsin şimdi gördüm.Dedikleri mayanın yarısını katıyorum . Her şeyin azı karar zaten :) Bi farydasını da görmedim zararını da. Yapmak için yapıyorum haberin olsun :)
Mayayı saçıma sürmedim ama yine burada bir başlıktan görüp bir dönem içtim. Ilık süte karıştırılıp içiliyor, tadı ve kokusu pek hoş değil. Ama saçlarımı iki haftada iki cm uzattı belki de daha fazla. Daha açıkça anlatmak gerekirse sutyen lastiğimin eni kadar uzattı o şekilde ölçmüştüm. Hayatımda görmediğim bir uzamaydı.
Şu anda içmeyişimin nedeni diyetisyen kontrolünde olmam, yiyip içtiklerim diyetisyenin verdikleriyle sınırlı o yüzden tüketemiyorum.
Denemek isteyen varsa, muzlu çilekli pudinglere vs. de karıştırıp eritebilir ılıkken. dediğim gibi içimi biraz zor
rapunzellll banada bi yorumun varmı benim durumum feci vahim şu an(..saçlarımı en az 2 senedir sürekli kısa kestirmeme rağmen yanıklardan kurtulamıyorum bi türlü vahimlik nerde dersen enseden ve ortadan yanmış durumda yani kısacıkda kestirsem yeni gelen saçlarda karışmış ve tüy gibi çıkıyor düğüm oluyo avuç avuç krem sürüyorum biraz açılır gibi oluyo sonra yine aynı ve saçlarım kısa yani uzun olsada karışsa tamam dicem kuaförüm saçının yapısı bozulmuş diyo ( ne önerirsin ( galiba kazıt diceksin ) banyoya girmek istemiyorum artık kedi tüyü gibi saçım acil yardım kızlar... (((
Canım kullandığın bi ilaç veya bir rahatsızlığın var mı acaba. Kökten öyle çıkıyor herhalde
Ben de takip ediyorum sizi ama şu aralar pek yorgunum düzeleyim de yorum yapayım bol bol
rapunzellll banada bi yorumun varmı benim durumum feci vahim şu an(..saçlarımı en az 2 senedir sürekli kısa kestirmeme rağmen yanıklardan kurtulamıyorum bi türlü vahimlik nerde dersen enseden ve ortadan yanmış durumda yani kısacıkda kestirsem yeni gelen saçlarda karışmış ve tüy gibi çıkıyor düğüm oluyo avuç avuç krem sürüyorum biraz açılır gibi oluyo sonra yine aynı ve saçlarım kısa yani uzun olsada karışsa tamam dicem kuaförüm saçının yapısı bozulmuş diyo ( ne önerirsin ( galiba kazıt diceksin ) banyoya girmek istemiyorum artık kedi tüyü gibi saçım acil yardım kızlar... (((
sarmsak mı:)))))))))))))))))
barrocum öncelikle eline sağlık..önceki sayfalarda varsa bile ben topiğe yeni dahil olduğumdan tüm sayfaları okuyamadım benim için faydalı oldu..durumumun vehametini bi kez daha anladım bu arada gliss dahi benim saçımın düğümlerini açamıyor çünkü.. ki sen yumuşacık yapıyo demişsin..dalin kolay tarama spreyini bile kullandım ama boş geldi bana düşün artıkkendim yaptım dediğin sprey nasıl bi şey tarifini verebilirmisin rica etsem ..keratin olayınada giriyorum hemen.hiç bilmediğim bi konu keratin inşaallah kandırılmam kuaförde bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?