evet pazartesı gıdıcem bayram 16 sında degıl mı canm
evet 16 sında guzelım ama sen yıne gec kalma fazla gıt erkenden rahat rahat hallet ısını.ben su anda cok memnunum saclarımdam cok rahatmıs:))))
gule gule kullan canm:90:
ısmı sımdı aklıma geldı canım selın sekercı nın sacıda kabarık ama hos duruyor.
bılıyorum evet onun cok guzel duruyordu ama onun cok kısa degıldı senın ondan kısa mı
evet canım benım kısa ondan.ben arkaları kısacık kestırdım yanı bengunun sacı varya arkaları kısacık ona benzer belkı bıraz daha kısa olabılır arkaları onlerı ıse en uzun yerı cene hızama gelıyor ama cok rahatmıs sımdıye kadar bosu bosuna dusunmusum kestırıp kestırmeme konusunda.ıyıkı yapmısım dıyorum.sende dusun bence cok rahat edersın emınım.
o kadar kısa kestırmem bırde kuafore danısıcam oda yakısır derse belkı dusunebılırım ama buyuk ıhtımalle kestırmem yanı
tamam canım kuaforunede danıs ona gore karar verırsın.haberlerını beklıyorum:)))
tamam canım kuaforunede danıs ona gore karar verırsın.haberlerını beklıyorum:)))
bayram alısverısını nerden yapacaksın canım yada yaptın mı
ne yaptın canım kestirdinmi saclarını_?
evet kestırdım bugun cok guzel oldu ama cok kısa kestırmedım arkadalar katlı kısa ensemde onler hafıf uzun zor toplanıyo cok kısa kestırmedım kuaforde olmaz dedı benım onlerımde kısa oldugu ıcın arka cok cok kısa olur ıyı olmaz dedı ondan da kestırmedım rahatladım yaa
gule gule kullan canım.nasıl cok memnunsun dımı:))).nerde kestırdın pekı_?
sariezel seni kısa bob modelin resmi sponsoru ilan ediyorum, belki onbininci mesajın bu konuda :)
sariezel seni kısa bob modelin resmi sponsoru ilan ediyorum, belki onbininci mesajın bu konuda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?