guzelim arkalar kısacık onlerde cene hizama kadar geliyor en uzun yeri elimi arkama goturuyorum ve cok acayip geliyor ama cok hos gorunuyor su anda fonlu halı:)))
baya hafıflemıssındır kutlarım senı cesaretın ıcın
tesekkur ederim canım aynı cesareti senden bekliyorum.ama cok rahat ve cekıcı bır kesım.resmen yolda yururken mılletın bana baktıgını hıssettım bugun demekkı cekıcı bır model:))
cok cekiciyse ben almıyım ben kociş kıskanabılır:) ya aslında oda kısacık kestır dıyo ama ben pek ıstemıyorum ıste ben cok sıkılganımdır ya sıkılırsam pısman olursam dıye cesaret edemıyorum
canım karar senın tabıkı ama benım cok hosuma gıttı sımdılık ılerleyen gunlerde nasıl olur bılemem.ama kestırdıgıme pısman olmadım.enseme sımdı ufak bır gecıcı dovmede yaptırmayı dusunuyorum ben
onu da yarın yaptır sen tam olsun:) gecıcı mı yoksa kalıcı mı
gecici tabiki guzelm.ee sen ne yapmayı dusunuyorsun saclarını verdınmı kararını_?
ben kuaforde karar vercem
sen cayıyorsun kısa kesmekten gıbı gelıyor bana:)))))))
hıc toplanmıyo demı sacların kısacık :) saclarında boya var mı ne renk
hayır canım toplanmıyor malesef.toplanması ımkansız.saclarımda boya var evet sarısınım:))).arkalar zaten kısacık makınayla kestırdım.nasıl toplansın
cok cesursun eeeeee dovme ne zaman :)
dovme bilmiyorum canım o belki bayramdan sonra.bayramda mıllet demesın bu ıyıce ucmus demesınler:))).sen ne zaman kesiyorsun bakalım_?
pazartesı kestırıcem ben
kararını verebıldınmı pekı canım kafanda_?
belli olmaz benden bakarsın kısacık olmus ama buyuk ıhtımalle cok kısa olmaz kısa olur ama cok olmaz:)
canım sana resım koyucaktım ama yapamadım bıırturlu sıstem ızın vermıyor koymaya.sana cesaret verebılmek ıcın.ama yapamadım malesef ugrasıyorum hala ama ızın vermıyor sıte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?