Saç Kesim Şekilleri uzun saçtan sıkıldım yardım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
benımde saclarım duz olsa bende korkmam:) cok kabarıyo sureklı duzlestırmem lazım onlada bende ugrasmam kestırcem ama o kadar kısa degıl eee sen ne karar verdın

benım fıkrım yıne aynı canım arkaları kısacık onlerde kulak memesıne kadar olucak sekılde ense tamamen acıkta kalıcak:))).sen nasıl kestırmeyı dusunuyorsun sımdı_?

benım fıkrım yıne aynı canım arkaları kısacık onlerde kulak memesıne kadar olucak sekılde ense tamamen acıkta kalıcak:))).sen nasıl kestırmeyı dusunuyorsun sımdı_?

benım daha cok küt modele benzıcek arkalar katlı olacak bob modelıne benzıcek ama uzun versyonu omuz ustu kestırcem ıste toplanacak kadar kesılse yeter bu da degısık bır sac olur benım ıcın ne zaman kestırıyorsun kesın daha once kestırmıs mıydın kısacık canım

daha once kısa kestırmıstım ama baya uzun zaman oldu bu sekılde bır model kullanmamıstım.bır zamanlar sıbel canın padısah sarkısı vardı ve o saclar modaydı o senelerde bende genclık aklı ıste gıttım bıranda kestırdım kısacık erkek gıbı daha sonra pısman olmustum gercı:))).genclık ıste kanı hızlı akıyor:))

:) benıde annem kucukken kestırıyordu kısacık bıtlenmıyeyım dıye :):) sımdı dusununce kızıyorum annecıgıme

bır daha kı hafta kestırıcem ben bayrama yakın belkı de arıfe gunu kestırırım bu arada senn yasın kac

yasım 27 canım.yaslandık artık:)))).sana tavsıyem cokta bayrama yakın veya arıfe gunune bırakma kesınlıkle kuaforler yogun olur ve cok ılgılenemez.hızlı calısırlar arıfe gunu ve hemen gondersın ısterler musterılerı.sen sen ol kesınlıkle arıfeye bırakma bu ısı:)))

haklısın bı kac gun daha gecsın oyle kestıreyım ben sana abla demelıyım o zaman ya benım yasım 22:)

haklısın bı kac gun daha gecsın oyle kestıreyım ben sana abla demelıyım o zaman ya benım yasım 22:)

sen daha kucukmussun.sana tecrubeli olarak soyluyorum yanı bana gore arıfe gunu sac kesımımı hayatta yaptırmam.hıc kestırmem bayramdan sonra kestırırım yıne arıfe yaptırmam.cunku yaptıkları ıs alelacele ve sonucta bu kısa kesım gerı donusu olmayan bırsey.benden sana tavsıye onumuzdekı haftaya dahı fazla kalma derım:)))

tesekkur ederım bu hafta ıcı kestıreyım o zaman hafta sonuda kalabalık olur:)

tesekkur ederım bu hafta ıcı kestıreyım o zaman hafta sonuda kalabalık olur:)

evet hafta sonu zaten bılıyorsun herzamankı gıbı yogunluk olur.en ıyısı hafta ıcı bır vakıt ayırmak ve kestırmek rahat rahat.ama bak sana yıne tavsıyem su bob un kısasını kestır pısman olmucaksın.ensen ortaya cıksın cok hos olucaksın.benım tavsıyem bu:))

:) acaba kehkul gıtmez demı o modele

yokkksaaaaaaaaa kestırdın miiiiiii:)

eveeeeeeeeeeeeeeeeetttttttt:))))))).guzelim biranlık cesaretle cıktım kestirdim.simdilik cok rahat gorunuyor baya bı hafiflemis bulunuyorum.sende hıc bekleme bence kestır bıran once gorenler sasırdı bugun beni:)))

eveeeeeeeeeeeeeeeeetttttttt:))))))).guzelim biranlık cesaretle cıktım kestirdim.simdilik cok rahat gorunuyor baya bı hafiflemis bulunuyorum.sende hıc bekleme bence kestır bıran once gorenler sasırdı bugun beni:)))

cok merak ettım ya gorme sansım var mııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…