Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yıllardır uzun saç kullanıyorum cokta kısa olmayan kesım ıstıyorum hangı modellerı tavsıye edersınız
canım bende kestirmeyi dusunuyorum bu aralar.benım aklımda olan bob modelinin kısa tarzı.yanı arkalar oldukca kısa belkı makınayla kesılıcek onler ıse ona gore orantılı sekılde olucak canım.benım cok hosuma gıdıyor o model.sen ne tarz bıseyler dusunuyorsun_?
ben sey dusundum ya arkalar kısa onlere dogru uzun oluyor anlatabıldım mı bılmem :)
Yıllardır uzun derken ne kadar uzun? resim ekleyebilir misin?
evet canım benımde bahsettıgım model o.
nasıl eklendıgını bılmıyorum kı canım belıme kadar uzundu benım sacım su an omuzlarımın altına ındı baya ben omuz ustu model ıstıyorum
canım senınde istedigin yanlıs anlamamıssam bob moderli.arkalar kısacık onler en fazla enseye kadar ama enseyi kapatmıcak sekılde kesilmis olucak.bu modelin ozelligi ensenın acık olması bence
evet ozellıgı oda saçlarım toplansında ıstıyorum genelde salmam saclarımı bu yuzden
bu model de toplayamazsın canım .toplanıcagını sanmıyorum zaten arkalar kısacık olucak onlerde toplamaya elverıslı olmaz bence
evet baska model kestıreyım o zaman
bence vazgecme cok sık gorunuyor model hemde cok kullanıslı.ancak bıraz cesaret ısteyen bır model kısa oldugu ıcın
bıraz daha dusunsem ıyı olacak sanırım baska onerdıgın model var mı
su rihannanın sac modelide guzel ama cesaret istiyor biraz cok kısa kestirebilirmisin_?
yok cok kısa ıstemıyorum fazla ıddıalı o model
onemli olanda iddialı olmak canım bi degısım yapmısken tam yapmak gerek:))).bende bu hafta kestiriyorum artık.
sen nasıl kestıreceksın canım
ben su kısa bob modelini istiyorum arkaları baya bı kısa belki makineyle tras edilicek onlerde ona gore orantılı olarak kısalıcak.onlerı kulak memesıne kadar kestırmeyı dusunuyorum ancak ense tamamen acık kalıcak sekılde ıstıyorum ben.daha sonrada enseme gecıcı dovme yaptırmayı dusunuyorum:)))