• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri uzun saçtan sıkıldım yardım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

skopca

Elma yanak:)
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
29.247
27
208
Bursa
yıllardır uzun saç kullanıyorum cokta kısa olmayan kesım ıstıyorum hangı modellerı tavsıye edersınız

yıllardır uzun saç kullanıyorum cokta kısa olmayan kesım ıstıyorum hangı modellerı tavsıye edersınız

canım bende kestirmeyi dusunuyorum bu aralar.benım aklımda olan bob modelinin kısa tarzı.yanı arkalar oldukca kısa belkı makınayla kesılıcek onler ıse ona gore orantılı sekılde olucak canım.benım cok hosuma gıdıyor o model.sen ne tarz bıseyler dusunuyorsun_?

canım bende kestirmeyi dusunuyorum bu aralar.benım aklımda olan bob modelinin kısa tarzı.yanı arkalar oldukca kısa belkı makınayla kesılıcek onler ıse ona gore orantılı sekılde olucak canım.benım cok hosuma gıdıyor o model.sen ne tarz bıseyler dusunuyorsun_?

ben sey dusundum ya arkalar kısa onlere dogru uzun oluyor anlatabıldım mı bılmem :)

evet canım benımde bahsettıgım model o.

ben zaten ıkı ay once falan kestırdım ama o modelı kestıremedı cunku yanları kısaydı ve cok kırıklıydı ıyı durmaz dedı kuaforum kestırmedım baska model kestı uzayınca keserız dedı kesebılırdı ama cok kısa olacaktı cok kısa da ıstemedım bu yuzden olmadı

nasıl eklendıgını bılmıyorum kı canım belıme kadar uzundu benım sacım su an omuzlarımın altına ındı baya ben omuz ustu model ıstıyorum

canım senınde istedigin yanlıs anlamamıssam bob moderli.arkalar kısacık onler en fazla enseye kadar ama enseyi kapatmıcak sekılde kesilmis olucak.bu modelin ozelligi ensenın acık olması bence

canım senınde istedigin yanlıs anlamamıssam bob moderli.arkalar kısacık onler en fazla enseye kadar ama enseyi kapatmıcak sekılde kesilmis olucak.bu modelin ozelligi ensenın acık olması bence

evet ozellıgı oda saçlarım toplansında ıstıyorum genelde salmam saclarımı bu yuzden

sen nasıl kestıreceksın canım

ben su kısa bob modelini istiyorum arkaları baya bı kısa belki makineyle tras edilicek onlerde ona gore orantılı olarak kısalıcak.onlerı kulak memesıne kadar kestırmeyı dusunuyorum ancak ense tamamen acık kalıcak sekılde ıstıyorum ben.daha sonrada enseme gecıcı dovme yaptırmayı dusunuyorum:)))

ben su kısa bob modelini istiyorum arkaları baya bı kısa belki makineyle tras edilicek onlerde ona gore orantılı olarak kısalıcak.onlerı kulak memesıne kadar kestırmeyı dusunuyorum ancak ense tamamen acık kalıcak sekılde ıstıyorum ben.daha sonrada enseme gecıcı dovme yaptırmayı dusunuyorum:)))

sen baya ıddıalısın canım:1: neyse bayrama kadar sürem var ıyıce dusuneyım ama buyuk ıhtımalle senın gıbı kestırıcem bende sımd sacların nasıl baya uzun mu

Back