• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Uzun Saça Nasıl Kesim Olur ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

SimgeCan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
32
0
36
Ankara
Kızlar benim saçlarım kıvırcık ve uzun hemen hemen belime kadar ama kesim şekli dümdüz hiç kat yok. Cok sıkıldım çünkü uzunluk arttıkça dalgalar da aşağılara gelio saçlarım cansız görünüo kestirmeyi düşünüorum daha doğrusu şekil verdirmeyi sizce nasıl bir şey yaptırayım ? hem havalı hem kullanışlı olsun ?

Kızlar benim saçlarım kıvırcık ve uzun hemen hemen belime kadar ama kesim şekli dümdüz hiç kat yok. Cok sıkıldım çünkü uzunluk arttıkça dalgalar da aşağılara gelio saçlarım cansız görünüo kestirmeyi düşünüorum daha doğrusu şekil verdirmeyi sizce nasıl bir şey yaptırayım ? hem havalı hem kullanışlı olsun ?

bence kat attır saclarına ama boyunu cok kısaltma bde duzlestırıcı kullan degısıklık olur bnde duz uzatmak ıstıyodum sonra kat attım sımdı dha memnunum

resmen benı tarif etmışsın :) aynı şekılde saçlarım şuanda belımıde geçti kalçalarıma kadar indi çok sönük duruyo ve ben kesın karar verdım omuz hızasında kestırıcem...çok sıkıldım biraz değişiklik istiyorum

Bugun saçlarımı kestırdım :) tam omuzlarımda :34: ve harika oldu çok kısaldı ama hiç içim acımadi yani uzatmayı daha düşünmuyorum:D çok mutluyummm

bence kesinlikle kat attırma saçına mafolur..benim saçımda uzun kalın telli ve dümdüzdü saçımda bir tane bile kat yoktu. Aslan yelesi yaptırdım ve uzaması içinçare arayıp duruyorum. Ince telli sönük cansız saçlılar yaptırmalı bence katlı kesimi. Ama kıyma derim o saçlarına. Fotoğraf koysan daha iyi olur... Ben saçımın kat modelini kaybetmek için uzasın diye bekliyorum. 6 aydır aslan yelesi modelinde. öyle olunca ne öürülüyo ne bişey yapılıyo...

Back