• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Uzun saç mı kısa saç mı? Kararsızım.. (RESİMLİ)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Ebrusuyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
158
5
96
Kocaeli
Kızlar ben saçlarımı dolayı 1 ay önce arkaları kısa önleri uzun kestirdim. Ama daha önce de çıt çıt kullandım, uzun saçı da seviyorum. Saçlarım biraz uzayınca çıt çıt takılır hale geldi. Ben de kararsız kaldım çıt çıtlarımın rengini şu anda kendi saçıma göre açtırıp kullansam mı, yoksa kısa saça devam mı etsem. Sizin fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
bence kisa sac sana daha cok yakisiyor,alttaki resimde seni oyle bir gecer zamankideki mesudeye benzettim:27:

en son koydugun resimle isler degisti uzun sac daha iyi duruyor kararimi degistirdim :9:

Ben kesinlikle terracota başlığındaki haline bayıldım.. Ayırışın, boyu falan harika orada, güzel yüzüne çok yakışmış :16:

Ben kesinlikle terracota başlığındaki haline bayıldım.. Ayırışın, boyu falan harika orada, güzel yüzüne çok yakışmış :16:

Canım aynı gün çekildi zaten fotoğraflar, hem kıyafetten hemde ışıktan farklı gibi görünüyor biraz. O tatlı yorumun için de çok teşekkürlerr :)

Back