Uzun perdelerin kışın kullanımı...

aycank

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
1.275
47
318
Ankara
kızlar benim perdelerim yere kadar uzun yazın güzel oluyo ama kışın hem kaloriferin isi olmasın hemde sıcağı azaltmasın diye topluyorum ama çirkin bi görüntü oluyo mandal aldım plastik perdelere zarar vermesin diye oda tutmuyo kıvırarak topluyorum sonra mandal takıyorum ama hiç beğenmiyorum siz evinizde nasıl yapıyosunuz bana bi fikir verin yaa:1hug:

Eskiden benim de böyle bir sorunum vardı. Hesaplı bir kumaş bulup bir yazlık bir de kışlık diktirmiştim. Yaz gelince uzun, kış gelince de kısa olanı takıyordum. Sonra stor yaptırdım ve kurtuldum.

hepsini yana topluyorum :delphin:
misafir geleceği zaman eski haline getiriyorum kafamçokkarıştı

aynen bnde plastik mandallarla topluyorum
başka çözüm yok sanırım

canım imkanın varsa bitane resim koyabilirmisin nasıl topladığına bakıyım

Eskiden benim de böyle bir sorunum vardı. Hesaplı bir kumaş bulup bir yazlık bir de kışlık diktirmiştim. Yaz gelince uzun, kış gelince de kısa olanı takıyordum. Sonra stor yaptırdım ve kurtuldum.

bu biraz masraflı olur canım :)
hepsini yana topluyorum :delphin:
misafir geleceği zaman eski haline getiriyorum kafamçokkarıştı

misafir bianda gelirse benim bütün evin perdeleri uzun hangisini düzeltecem geri

offf ya kış gelince çok kötü oluyo perdeler güzelim perdelerin modeli gidiyo katladığın için kıvrış kıvrış

canım imkanın varsa bitane resim koyabilirmisin nasıl topladığına bakıyım

bu biraz masraflı olur canım :)

misafir bianda gelirse benim bütün evin perdeleri uzun hangisini düzeltecem geri

offf ya kış gelince çok kötü oluyo perdeler güzelim perdelerin modeli gidiyo katladığın için kıvrış kıvrış

misafir şimdiye kadar hiç habersiz gelmedi ama gelse nolacak ben gayet relax bi şekilde kaloriferin ısısı için yaptığımı söylerim :1:

plastik mandal bendede var perdeyi tam tutmuyor kayıp iniyor bende mandalın altına iğne takıyorum

Taşlı tokalarla toplamaya ne dersin? Bayılırım balon perdeye...

balon-perde.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
bende örnek olarak benim tülleri yaptım
gündüz misafirim gelirse bende böyle yapıyorum

yada kurdele dikilebilir birkaş yerinden .Fiyonk yaparak toplanır.Böyle bir fiskos örtümüz vardı çok hoş duruyordu

Son düzenleme:
perdecilerde satılan magnetler var
ben almıştım 6 ay önce tüllerimi diktirirken
kombiyi yaktığımda topluyorum onlarla, bence şıkda duruyor .

balon-perde.jpg

perdecilerde görürdüm bayılırdım eve gelip aynısını yapmaya çalışıyorum ama böle durmuyo tokalr plastik olduğu içinmi acaba demirlerde zarar verir diye hiç kullanmadım

benim de salon perdelerim uzun.tülü toplasak da güneşlik ne olacak. onu ne yapıyorsunuz.

canım benim güneşlik pencerenin boyunda tülü kaylayınca alttan küçük bi kısmı görünüyo sadece

benımde yatak odası tulum uzun kısın kalorifer yandgında zor oluyodu .bende pasabahceden almıstım plastıkten (demır olanlar belli bir zaman sonra tullerı deliyor) dekoratıf acıdan guzel durdu.sımdı onları kullanıuyorum

resim ekleyecektim ama olmadı arkadaşlar perdeleri toplamak için şimdi mıktanıslı magetler var perdeye hiç zarar vermiyormuş

benmde uzun ama toplamak gibi bişe düşünmedim hiç

Back
X