• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun oldu ama kayınpeder yapmış yapacağını...

blue_suede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
1.634
1.313
63
Eşime faceden mesaj geldi uyuyordu Ortayaşlı bir kadın aynen şu mesajı yazmış "hayatınız kararsın. Başkasına bunu yapanın evladı mutlu olmaz. O kıza (yani bana) çamurlu gelinlik mi aldılar. sana da abisinin damatlığını mı istedi yüzsüz ailen. Bize
olan borçlarını nezaman ödeyecek o şerefsizler." Yazmış. Bu kadın daha önce babasının eşimle zorla evlendirmeye çalıştığı yabancı uyruklu bir kadın vardı onun annesiymiş baktım. Daha sonra babasının bu anne kişisinden baya yüklü paralar çektiğini öğrenmiştim. Bu sebeple eşime baskı yaptığını öğrenmiştim.

Şimdi gariplik şurda bu kadınla olan durum biteli yaklaşık olarak 4 sene oldu memlekete döndüler bu yakaran annenin kızı (yani eşimle zamanında evlendirmek istedikleri kadın) hala kvme bayramlarda mesaj atar. yani benle nişanlanmadan evvel daha sık görüşürlerdi. Arada kötü bişeyleri olsa atmazdı övgülü övgülü şeyler. Kendi ilişkileri karışmadım hiç. Neyse...
Hadi evlendik diye çıldırdılar desem biz evleneli 8 ay oldu. Ozaman olurdu. Zaten evlendik diye olsa kızı hala bayramlarda mesaj atıyor olmazdı aralarında limoni bişey yok sadece görüşmüyorlar. Benden de daha sevgiliyken bile haberdardı nişandan da fotolarda eşimle ikimizin olmadığı tüm fotoları beğenmişti sosyal medyada 1buçuk sene önce.
Ama biyandan da 4 yıl bu kadın neredeydi de şimdi yazdı? Evlendiğimizi yeni öğrenmişte olabilir sonuçta burda yaşamıyorlar. Ancak abimi bilmesi çok tuhaf çünkü sısyal medyası yok türkiyede değil nişanımda bile yarım saat durabildi vs. Demekki ailesiyle hakkımızda da konuşuluyordu biyandan:/

Eşime söyledim enbüyük ablasına soracağını söyledi.bende böyle düşünmüştüm zaten. Babayla konuşulmaz anne geçen hafta hastanelikti olay çıkarsa sebep olmayalım dedik.

Para olayı yüzünden Kv ve kp ayrı yatıyorlarhala çocuklar için aynı evdeler. kvm o beni aldattı yakın olmak için dünür yapmaya kalktı der. Kp aldatmadım der. Ama dışarda da görüşüyorlarmış beraber adaya falan gitmişler kp kardeşime gidiyorum deyip gitmiş.

Birsürü şey yani eşimde kabahat olmadığını biliyorum. Zaten mesajda ortada. Oyönden içim rahat. Sadece anlam veremedik bende ablana soracaksan yüzyüzeylen konuşuruz dedim iyi mi ettim bilemedim.
Kadını tamımam etmem eşimde
2 kez mi ne görmüş askermiş o zaman bide izne geldiğinde görmüş.

Eşim ablam halletsin diyor aklında soru kalmasın beraberken halledicez yanımda ol sende gör kadınla konuşurken dedi.
Para olayına takıldı eşim fazlasıyla bugün ailesine gidecektik babaannesi hasta onu bile aramadı sıkıntıdan. Azevvel uyudu koltıkta uyuyakaldı. Sayıklıyordu az ömce(sayıklama huyu var zaten hep vardı) rüyasında babasıyla kavga ediyordu. reZil ettin bizi dedi uykusunda. Uyandırayım dedim sıçradı uykusunda bana vurdu bilmeden.
Sonra horlamaya başladı tekrar.

Yani beni ilgilendiren bir konu değil gibi geliyor bana biyandan ama biyandan da istemeden içinde buldum kendimi. Üstünde durmam gerekir mi bilmiyorum ama aileyle tamamiyle mesafe koymaya karar verdim. Bu bahane olur mu bilmem. Ama benden de çok para istediler zamanında sömürmeye çalıştılar yaptılarda eşim çoğunu bilmiyordu oturdum anlattım bende sinirden gözleri doldı niye cevap etmedin tersleseydin size mi çalışıyorum deseydin neden haberim yok evimizdeki herşeyi sen aldın baban aldı sana mahçup oldum ailene mahçup oldum hiçbişey yapmadılar diye baya saydırdı.

Acaba kp hakkında bi söylenti var bi kadın varmış hayatında diyorlar kv ve görümceler konuşmuştu sevgilisi var diye. İletişimde kopmamış acaba bundan haberdar oldu da ondan mı yaptı diye geldi aklıma.
4sene sonra insan meden böyle bişey yapar. Evli olduğunu biliyor benim eşi olarak haberdar olacağımı da biliyor. Bana mı rezil ediyor. Kavga mı edelim istiyor.kpremi kızmış.
Ne denir ne cevap verilir kime havale edilir doğrusu nedir kafam karıştı.

Eşimi yanlış yönlendirmek istemiyorum. Herşeyi bana soruyor şıdakkaya kadar hep ortadan konuştum. Kknın akıllı kadınları yardım edecektir. Tabi bıraya yazdığımı bilmiyor:( şimdi onu uyandırıp yatağına götürmem lazım tabi bi dirsek daha yemezsem:))) sabaha bakabileceğim cevaplara şimdiden teşekkürler

Kafam çorba oldu okurken.Siz en iyisi bosverin:confused:
Ya evet ama koca soruyor ben bönbön bakıyorum. :KK57:
Zamanında olayları bildiğim için kızıyordum içten içe laf sokmak olsun diye böyle böylede olur demiştim eşimde yok daha neler demişti. Ahanda oldu.

Kızım ne saçma bir aileye gelin gitmişsin. Senin KP hem karısını çatır çatır aldatıyor hem bu kadınların paralarını yiyor. Kv hepsini bilip bu adamla hala ayni evde oturmaya devam ediyor. Anladigim kadariyla KP sert bir adam hesap da soramiyorsunuz. Senlik ve hatta eşinlik bir durum yok bence. Sen eşinin ailesiyle mesafeyi koy. Ölüyorum gelin bir ilaç parası derse bile yok de. Ya da git kocan söyle. Kadını ve kızını hem sen hem esin facebookdan engellesin. Bence görumceye bile sormaya gerek yok.

Aile aile değil bildiğin Dallas ama bunlar beşparasız olanından. Sana tek bir şey söyliyim eşlek gibi çalışıp kazandığın parayı kimseye yedirme

Ya siz de arada kaynamışsınız.. kadın size niye beddua etmiş, hayret bişi. . Sabah eşinle konuş sana karışamam ama ben bi daha özellikle babanla görüşmek istemiyorum de..

kp. bişiler karıştırmış net. ailede farkında. uzak durun, ailenizi de uzak tutun.
kocanızı da bırakın uyuduğu yerde kalsın.
ben olsam ailesine bu mesajdan bahsederdim ki, neden mesafeliyim anlasınlar.

Babamda aynı şeyi söylüyor "ne saçma bir aile" diyor. Anneme sorsan "dilenci bunlar" diyor. Eşim "napiyim küfür mü edeyim" diyor.
Kadına biyandan sinir oldum bizim neden hayatımız kararsın aç telleri var kimleyse derdin ona söyle amaç ne böyle bişey yapıyorsun
benYAZ benYAZ bildiğimden haberleri olmalı evet.

F fozgeb Kedili0983 Kedili0983 aynen artık su ısınmadı kaynadı. Başlarının çaresine baksınlar
.@zekzek89 işte hadi eşim o aileden arada kaynattı diyelim ben ne alaka tanımazsın etmezsin biara ben cevap atsammı dedim hayırdır benide kaynatmışsın problemin kimleyse onla hallet cinsinden zor tuttum kendimi. Ailesi beni ilgilendirmez ama benim hayatımdan uzak olsunlar.

kayınpederin arsız ve aynı zamanda ahlaksız belli ki.
ayrı yatacaklarına boşansınlar. siz kayınvalideye destek olunda kurtarın o adamdan.
kayınvalide de bu yaşına gelmiş torun torba sahibi olmuş ama adam olamamış. onu da siz yapamazsınız. çok müdahil olup başınızı yakmayın. bu gidişle dolandırıcılıktan mahkemelik falan da olabilir. insanın ailesinden utanması çok kötü çok. eşinize destek olun sadece.

kayınpederin arsız ve aynı zamanda ahlaksız belli ki.
ayrı yatacaklarına boşansınlar. siz kayınvalideye destek olunda kurtarın o adamdan.
kayınvalide de bu yaşına gelmiş torun torba sahibi olmuş ama adam olamamış. onu da siz yapamazsınız. çok müdahil olup başınızı yakmayın. bu gidişle dolandırıcılıktan mahkemelik falan da olabilir. insanın ailesinden utanması çok kötü çok. eşinize destek olun sadece.

Eşim daha da mahçup olmasın diye sinirimi belli edemiyorum zaten. Kv 14 yaşında evlenmiş yani tek başına biyerlere giden biride değil. Onlarda boşanmak tam bi facia gibi. Normal karşılanmıyor oyüzden aynı evin içinde ayrı yaşıyorlar. Normalde söyleyecektik ama annesi geçen hafta baya hastaydı günlerce yattı kadına bişey olur tansiyonu çıkar diye söylememe kararı aldık. Ablam daha bi yumuşak girizgah yapıp anlatır daha iyi olur dedi esşim.

Birde şu var bu kadının kızı sürekli arıyorken ben galiba biz huzursuz olalım diye yapıyor diye düşünmüştüm söylemiştim sanki kara kaşlarına kara gözlerine aramıyor öyle hissetmiyorum demiştim. istanbulda kaçaklarmış. Oturma çalışma izinleri yokmuş o dönem. Evlerinde kalmışlar. Kv 1 sene bizde kaldılar şu sofraya bi ekmek koyalım demediler yük oldular demişti buda aklıma takıldı kv mi yalan söylüyor diye. Ama eşim askerdeyken annesindeymiş kartı eşimin birikiminden harcamış hep.
Evimde huzurluyum kadını muhatap almamak en iyisi ama içimde bi tuhaf his var. Bize kadar yansicak gibi

Back