- 15 Aralık 2022
- 170
- 53
- 25
-
- Konu Sahibi raveeeennn
Canım adet oluyorsun ve testlerin hep negatif … neden hala endişeleniyorsunmerhaba tamamen korunadak üç ilişki yaşadım hepsinde bi sıkıntı olmadı ama tecrubesizlik ertesi gün hapı aldım. Reglim iki ay beklenen gibi geldi şuanda da 3. reglim olacak bu ay. Şuan adetim yakın değil göğüslerimde koyulaşma var, karnım ve belim ağrıyor göğüslerim dolgun ilişki yaşayalı 3 ay oluyor defalarca test taptım hep negatifi gördüm. Neden böyle oluyor biliyorum ertesi gün hapı altüst ediyoe dengeyi ama bu göğüs koyulaşmasj falan garil geldi yumjrtlama günümde de değilim anlamadım
yok ben eminim hamile olmadığımdan, sıkıntılı olan göğüslerimin öyle olması internetten bakıuorum öyle diyor anlamlandıramadımCanım adet oluyorsun ve testlerin hep negatif … neden hala endişeleniyorsun3 ay geçmiş üzerinden.. sakin olamıyorsan bir jinekologa git ultrasonla baktır + kan ver.
Başka bir sebep olabilir canım. Bak mesela ben hamileyim ama göğüslerimde asla bir değişiklik olmadı. Ne ağrı ne koyulaşma , hiç bir şey yok.yok ben eminim hamile olmadığımdan, sıkıntılı olan göğüslerimin öyle olması internetten bakıuorum öyle diyor anlamlandıramadım
Hiç belirti olmadı mı göğüslerinizdeBaşka bir sebep olabilir canım. Bak mesela ben hamileyim ama göğüslerimde asla bir değişiklik olmadı. Ne ağrı ne koyulaşma , hiç bir şey yok.
Canım hiç ağrı olmadı. Zaten adete yakın da ağrım olmaz göğüste. sadece belki biraz büyümüş olabilirler , bundan bile emin değilim. Ama ağrı falan yok.Hiç belirti olmadı mı göğüslerinizde
Ben bu ay klomen ve ovitrelle uyguladım
Kendiliğinden yumurtladığım aylar çok göğüslerim acırdı dokunamazdım ama bu ay hiçbir belirti yok. Sadece iğneden 10 gün sonra oluşan bi eziklik ağrısı var. Dokunamıyorum falan değil ama üzerine yatınca bi acıma var morarmış da bastırınca acıyor gibi. Sizde nasıl oldu hiç mi acımadı
Ben de kesin bu ay tutmadı diye üzülüyorum
Anladım o zaman adet olmadıkça umut varCanım hiç ağrı olmadı. Zaten adete yakın da ağrım olmaz göğüste. sadece belki biraz büyümüş olabilirler , bundan bile emin değilim. Ama ağrı falan yok.
abla konularını hep görüyorum, bi sen bide birisi daha var umarım istedigin olur kk hesabı açtığımdan beri çok yardımcı oldunAnladım o zaman adet olmadıkça umut var
Bende hamileyim ve bende de koyulaşma ve halka da büyüme olmadı ilk hamilelik 9 haftaya kadar sürmüştü onda da olmadı şimdi Yavaş yavaş ağrı başladı 5. Haftaya girmek üzereyim. Hamile olmayanlarda bile bu değişim nasıl oluyor bende anlamıyorumHiç belirti olmadı mı göğüslerinizde
Ben bu ay klomen ve ovitrelle uyguladım
Kendiliğinden yumurtladığım aylar çok göğüslerim acırdı dokunamazdım ama bu ay hiçbir belirti yok. Sadece iğneden 10 gün sonra oluşan bi eziklik ağrısı var. Dokunamıyorum falan değil ama üzerine yatınca bi acıma var morarmış da bastırınca acıyor gibi. Sizde nasıl oldu hiç mi acımadı
Ben de kesin bu ay tutmadı diye üzülüyorum
Yaa çok teşekkür ederimabla konularını hep görüyorum, bi sen bide birisi daha var umarım istedigin olur kk hesabı açtığımdan beri çok yardımcı oldun
Gerçekten ben de anlayamıyorum o farkıBende hamileyim ve bende de koyulaşma ve halka da büyüme olmadı ilk hamilelik 9 haftaya kadar sürmüştü onda da olmadı şimdi Yavaş yavaş ağrı başladı 5. Haftaya girmek üzereyim. Hamile olmayanlarda bile bu değişim nasıl oluyor bende anlamıyorum
Tarlusal ilaç kasık batması yapar mıCanım hiç ağrı olmadı. Zaten adete yakın da ağrım olmaz göğüste. sadece belki biraz büyümüş olabilirler , bundan bile emin değilim. Ama ağrı falan yok.
Hiç bilmiyorum canımTarlusal ilaç kasık batması yapar mı