- 5 Şubat 2015
- 53
- 11
- 29
- Konu Sahibi P3rimasali
Sendeki o hemen biter mi düşüncesi bende de arada oluyor üç yıldır beraberiz kavgalar gürültüler baya oldu özellikle ilk başlarda henüz tam tanıyamamk kötü oluyor çok fazla birbirinize tahammül olmuyor iki taraflıda düşünüyor bitse mi falan diye ama zaman ilerledikçe tanımqya başladıkça sabır ve tahammül katsayınız artıyor :) tamam diyosun olabilir diyosun biraz atışma oluyor sonra kapanıyorUzun iliski nasil kontrol edilir.? Kavgalarla anlasmazliklarla nasil basa cikilir? Bi iliskinin kaderini bilebilir miyiz kisa mi olacak uzun mu? Ben ciddi bir iliski icerisindeyim ama baslayali daha yarim yil bile olmadi. Bir tartisma oldugunda ya da anlasmazlik oldugunda cok panige kapiliyorum her sey o an bitmis de geri donusu olmayacak gibi. Ama gordugum uzun iliskilerde cok normal.oluyor boyle syler ve bir hafta iki hafta bile konusmazliktan sonra barisip hicbir sey olmamis gibi devam edebilen uzun iliskiler gordum. Ben bana iki gun mesj atmasa ayrildik da haberim yok mu diye bile panikliyorum. Sonra her sy yoluna giriyor ama tkrarlanan durumda yine ayniyim. Evet uzun iliski konusunda deneyimli olan arkadaslarim. Nasil yuruyir bu isler ben acemiyim baya bu konuda. Problemleri buyutmememk mi lazim hemen ayrilmis gibi hisstmemek mi lazim napmali bir problem oldugu zaman? Konusuo anlasilmali tabi ama bazn tartisma okuyor ve taraflardan biri bi sure iletisim kurmama karari aliyor bikc gunluk. Boyke durumlar normal degil mi :) uzuniliskide yasanacak surecler nelerdir?