Uzun ilişki sonucu evlenenler

Ben varım. Annem sevgilimden nefret ederdi niye sevmediği hâlâ muamma. Beş yılın içinde ayrılıp barismalarimizda oldu ama bizim sizin gibi asamayacagimiz sorunlarimiz yoktu, sonunda onca zorluğu aşıp evlendik. Şu an annemin en gözde damadı biricik kocamm ayrica mezhep önemli bir konu. Bu kadar sorunla ugrasacaksan emin ol o zaman zaten dahada soguyacaksin sevdiğinden. Çünkü ailen eminim ki en çok bu mezhep meselesine takılacak. Bir arkadasim vardı sevgilisi farkli mezhebten di diye ailesi evliliklerine karşı çıktı. Arkadasim sevgilisine kaçtı gizlice evlendiler 6 yıl falan oluyo annesi kiza gidip gelsede diğer aile dertleri hâlâ affetmis değil.. . Allah yardimcin olsun

Mezhep deilde kültür farkı var eşimle aramızda ve 6 sene flortten sora evlendik ilişkinin başında hep kavga hep anlasmazlik ona rağmen aşıktık birbirimize sonuç nemi oldu kalbime yenik düştüm evlendim daha sıkıntılar yaşadım ve çok pişmanım bari sevgide kalsaydı icim gam yemezdi

İşte bende bu kafayla evlendim ama olmuo bu deneme yanılma kurumu deil evlilik ya çok ciddi bir karar sonrası hüsran oluo sizin durumunuzu bilmiyorum ama konu sahibi kendi içinde anlasmazlik yasiosa evlenince artio artı kesinlikle ve kesinlikle annenizin hislerine güvenin annem bana ne dediyse yasadim eksigi yok fazlası var yani

Bende 2,5 sene oldugunda evlendim esimle.o benim hayatimda var olmasina her animda sukrettigim..
Ve oyle bir hikayeki bu. Ben esimi ilk gordugum an tanimiyordum ustelik ayni semtte oturuyorduk ve abimin arkadasi.bu arada oturdugumuz semt cok kucuk. Ben onu ilk gordugumde bindigim otobusun yanlis oldugunu dusundum cunku bu insan bizim orda oturuyo olamaz dedim ve ikinci lafim ben bu adamla evlenicem oldu sukurler olsun.inanin bir sene boyunca onu hic gormedim ama gormesemde ondan bian vazgecmedim.bir yilin sonunda abime selam vermesiyke basladi hersey ve oandan itibaren biz yine uzun zaman konusmadik ustelik onun bana karsi bir duygusuda yoktu. Yavas yavas tanittim kendimi ona ve rabbim sukurler olsun oyle guzel nasip ettiki onu bana simdi onunla evliyim ve bir bebek bekliyorum.diyecegim oki sevmenin pesinden gitmek ve vazgecmemek..ben ondan vazgecmeyi bir an bile dusunmeden sevdim.ben bir kadin olarak gittim esimin pesinden elhamdulillah.o benim gokyuzundeki duamin yeryuzundeki cevabi..

Evlilik gerçekten ailelerin de sürekli işin içinde olduğu zor bir konu.zaten sorunlu bir iliskiyse ve hayata bakış acinizda farklılıklar varsa evliliğin yürümesi çok zor.biz de eşimle 3.5 sene çıktık bu süre zarfında ben iş değiştirip kpss ye hazırladığım için bekledik.ama bizim kafa yapilarimiz birbirimize uygundu sadece maddi sorunlarımız vardı. Maddi olan konular zamanla asilsa da hayata bakış acisinin değişmesi çok zor.mantiginizin almadığı, kafanızda soru işareti olan bir ilişkiye devam etmeyi zaman kaybı olarak görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…