Evlenirken mantigimi da göz önünde bulundurdum, ailemin de onay verebileceği, yaşam tarzlarimiz benzer olsun dedim. Hem mantigima hem kalbime uyan bi insanla karsilastim evlendim cok mutluyuz cok şükür :) cevremde gozlemledigim evlendikten sonra ailelerle filan sorunlar olunca aşk da kayboluyor yavaş yavaşÖncelikle uzunca yazacağım için hepinizden hakkını helal etmesini rica ediyorum.. 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. 3 yıldır devam eden bir ilişkim var.Fakat kendisiyle pek anlaşamıyoruz, sık sık tartışmalarımız oluyor.En son yavaş yavaş birbirimizden uzaklaşarak bu ilişkiye son verme kararı aldık.Fakat beraberinde gelen bir yığın soru işaretim var.İkimiz de birbirine aşık birer insanız.Ve 3-4 senenin ardından evlilikle sonuçlansın istiyoruz.Bir yandan kendisiyle mezhep farkımız olduğundan dolayı ailem buna karşı çıkacağı için ayrılığa daha yakınım.(İleride daha büyük sorunlar çıkmadan yol yakınken bitirebilmek adına..) Ayrıca onun ailesi ve yaşam tarzı benimkine çok ters.Bu yüzden benim ailemi bu iş ciddiye bindiğinde ikna etmek epey zor olacak.Diğer bir yandan ise kendisine oldukça aşık ve alışmış biriyim.Ne yana doğru gideceğimi şaşırdım. 5-6 senelik bir ilişki sonucu o insanla evlenenlerin sevgililik hayatlarında bu tarz anlaşamama sorunları oldu mu ve bu ilerleyen zamanda normale döndü mü? Yerimde olsaydınız ne yapardınız? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
o baba hep hayatınızda olacak yaşlanınca belki siz bakmak zorunda kalcaksınız. iBabası biraz alkolik bir adam, fazlaca sinirli, silah taşıyan ve çok çabuk parlayan, her daim kendi dediklerinin doğruluğuna inanıp kendisini onaylamayanlara olur olmadık laflar eden ve ağzı bozuk biri. Birkaç evliliğin hepsini aldatma ile sonuçlamıs biri. Bunu kınamıyorum, ancak benim ailem biraz daha muhafazakar ve bu tarz durumlar olmadığı için sorun yaratabilecek potansiyele sahipler.
evlendikten sonra erkekler aileci oluyor, özellikle senin ailenle aran iyise oda aynısını yapmaya çalışıyor ve senin ailen benim ailem kavgası çıkıyor.Erkek arkadaşım da ailesinden tamamen farklı biri.Onların yaptığı yanlışları daima gören ve 'ben asla böyle bir insan olmayacağım' diyen biri. Yardımınız için çok teşekkür ederim
Kendisi cümleleri yanlış anlamaya fazla meyilli diyelim. Günlük konuşmalarda çok basit bir şey anlatırken konuyu irdeleyip çok detay şeyler düşünerek sözlerimi yanlış anlıyor ve basit şeyler bir anda tartışmaya dönüşüyor. Karakter farklılığı ve 20 yaş dediğimiz sayının küçüklüğünden kaynaklanan bir şeylerden dolayı bunca tartışma oluyor diyelim. Öneriniz için teşekkür ederimo baba hep hayatınızda olacak yaşlanınca belki siz bakmak zorunda kalcaksınız. i
evlendikten sonra erkekler aileci oluyor, özellikle senin ailenle aran iyise oda aynısını yapmaya çalışıyor ve senin ailen benim ailem kavgası çıkıyor.
erkek arkadaşın madem çok iyi niye bu kadar tartışıyorsunuz..
çok iyi anlaşsanız bile iyi düşün derdim
Yanlis yonlendirmek istemem. Herkes biz gibi olmaz o yuzden iyi degerlendirin iliskinizi ona gore karar verin ya da biraz daha zaman birakin.Öncelikle uzunca yazacağım için hepinizden hakkını helal etmesini rica ediyorum.. 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. 3 yıldır devam eden bir ilişkim var.Fakat kendisiyle pek anlaşamıyoruz, sık sık tartışmalarımız oluyor.En son yavaş yavaş birbirimizden uzaklaşarak bu ilişkiye son verme kararı aldık.Fakat beraberinde gelen bir yığın soru işaretim var.İkimiz de birbirine aşık birer insanız.Ve 3-4 senenin ardından evlilikle sonuçlansın istiyoruz.Bir yandan kendisiyle mezhep farkımız olduğundan dolayı ailem buna karşı çıkacağı için ayrılığa daha yakınım.(İleride daha büyük sorunlar çıkmadan yol yakınken bitirebilmek adına..) Ayrıca onun ailesi ve yaşam tarzı benimkine çok ters.Bu yüzden benim ailemi bu iş ciddiye bindiğinde ikna etmek epey zor olacak.Diğer bir yandan ise kendisine oldukça aşık ve alışmış biriyim.Ne yana doğru gideceğimi şaşırdım. 5-6 senelik bir ilişki sonucu o insanla evlenenlerin sevgililik hayatlarında bu tarz anlaşamama sorunları oldu mu ve bu ilerleyen zamanda normale döndü mü? Yerimde olsaydınız ne yapardınız? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
huyu buysa 20 yaşta da 40 yaşta da fark etmez.Kendisi cümleleri yanlış anlamaya fazla meyilli diyelim. Günlük konuşmalarda çok basit bir şey anlatırken konuyu irdeleyip çok detay şeyler düşünerek sözlerimi yanlış anlıyor ve basit şeyler bir anda tartışmaya dönüşüyor. Karakter farklılığı ve 20 yaş dediğimiz sayının küçüklüğünden kaynaklanan bir şeylerden dolayı bunca tartışma oluyor diyelim. Öneriniz için teşekkür ederim
Öncelikle uzunca yazacağım için hepinizden hakkını helal etmesini rica ediyorum.. 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. 3 yıldır devam eden bir ilişkim var.Fakat kendisiyle pek anlaşamıyoruz, sık sık tartışmalarımız oluyor.En son yavaş yavaş birbirimizden uzaklaşarak bu ilişkiye son verme kararı aldık.Fakat beraberinde gelen bir yığın soru işaretim var.İkimiz de birbirine aşık birer insanız.Ve 3-4 senenin ardından evlilikle sonuçlansın istiyoruz.Bir yandan kendisiyle mezhep farkımız olduğundan dolayı ailem buna karşı çıkacağı için ayrılığa daha yakınım.(İleride daha büyük sorunlar çıkmadan yol yakınken bitirebilmek adına..) Ayrıca onun ailesi ve yaşam tarzı benimkine çok ters.Bu yüzden benim ailemi bu iş ciddiye bindiğinde ikna etmek epey zor olacak.Diğer bir yandan ise kendisine oldukça aşık ve alışmış biriyim.Ne yana doğru gideceğimi şaşırdım. 5-6 senelik bir ilişki sonucu o insanla evlenenlerin sevgililik hayatlarında bu tarz anlaşamama sorunları oldu mu ve bu ilerleyen zamanda normale döndü mü? Yerimde olsaydınız ne yapardınız? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
İlişkinin uzunluğu evlikten sonra gidiyor önce tatlım bende 6 senenin üstüne evlendim ve gayet mutluyum ama biraz da sorun şu mezhep ayrılığı insanı yorar tatlım senin düşüncen ile onun düşüncesi farklı olur aynı evi paylasackasin sadece seveiginle değil ailesi ile de evleneceksin biraz zor olabilir senin için diye düşünüyorum karar senin ama iyi düşün derim tatlımÖncelikle uzunca yazacağım için hepinizden hakkını helal etmesini rica ediyorum.. 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. 3 yıldır devam eden bir ilişkim var.Fakat kendisiyle pek anlaşamıyoruz, sık sık tartışmalarımız oluyor.En son yavaş yavaş birbirimizden uzaklaşarak bu ilişkiye son verme kararı aldık.Fakat beraberinde gelen bir yığın soru işaretim var.İkimiz de birbirine aşık birer insanız.Ve 3-4 senenin ardından evlilikle sonuçlansın istiyoruz.Bir yandan kendisiyle mezhep farkımız olduğundan dolayı ailem buna karşı çıkacağı için ayrılığa daha yakınım.(İleride daha büyük sorunlar çıkmadan yol yakınken bitirebilmek adına..) Ayrıca onun ailesi ve yaşam tarzı benimkine çok ters.Bu yüzden benim ailemi bu iş ciddiye bindiğinde ikna etmek epey zor olacak.Diğer bir yandan ise kendisine oldukça aşık ve alışmış biriyim.Ne yana doğru gideceğimi şaşırdım. 5-6 senelik bir ilişki sonucu o insanla evlenenlerin sevgililik hayatlarında bu tarz anlaşamama sorunları oldu mu ve bu ilerleyen zamanda normale döndü mü? Yerimde olsaydınız ne yapardınız? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
En güzeliBizim oldu.5 yılın sonunda nişanlandık.9. gün tartıştık mezhep farklılığı vardı.Bana a......ler mum söndürüyor dedi.Zihniyetsiz.İlişkimiz bitti.Bir yerde sorun çıkıyor.1 yıl oldu.Şu an aile yapıma uygun biriyle görüşüyorum.Diğeri çok üzdü beni.Allaha havale ettim.
Kardesim 15 yıl üzerine evlendiÖncelikle uzunca yazacağım için hepinizden hakkını helal etmesini rica ediyorum.. 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. 3 yıldır devam eden bir ilişkim var.Fakat kendisiyle pek anlaşamıyoruz, sık sık tartışmalarımız oluyor.En son yavaş yavaş birbirimizden uzaklaşarak bu ilişkiye son verme kararı aldık.Fakat beraberinde gelen bir yığın soru işaretim var.İkimiz de birbirine aşık birer insanız.Ve 3-4 senenin ardından evlilikle sonuçlansın istiyoruz.Bir yandan kendisiyle mezhep farkımız olduğundan dolayı ailem buna karşı çıkacağı için ayrılığa daha yakınım.(İleride daha büyük sorunlar çıkmadan yol yakınken bitirebilmek adına..) Ayrıca onun ailesi ve yaşam tarzı benimkine çok ters.Bu yüzden benim ailemi bu iş ciddiye bindiğinde ikna etmek epey zor olacak.Diğer bir yandan ise kendisine oldukça aşık ve alışmış biriyim.Ne yana doğru gideceğimi şaşırdım. 5-6 senelik bir ilişki sonucu o insanla evlenenlerin sevgililik hayatlarında bu tarz anlaşamama sorunları oldu mu ve bu ilerleyen zamanda normale döndü mü? Yerimde olsaydınız ne yapardınız? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
20 yasinda evlenen biri olarak sunlari soyleyim ,esimle severek evlendik ama oyle yillardir tanimiyorduk birbirimizi ,Ailem hic bir sekilde esimi ve ailesini istemiyordu ben naptim ettim evlendim sonrasinda da sorunlarim oldu ailem bana kizim iyki bizim dedigimizle evlenmemissin , kendin ettin kendin buldun dedi ve bu yuzden hic bir sorunumu aileme anlatamadim .Ailemi dinlemedigim icim esimi sevmek disinda ,pismanmiyim pismanim cunku ailem ne dediyse cikti ama nasip boyleymis simdiki aklim olsa ailemi dinlerdim belkide evlenmezdim bazen sevgi yetmiyor hayatin gerceklerini evlenince daha iyi anliyorsun.sogan ekmek yerim yeter ki sevdigim yanimda olsun diyenlerden hic bir zaman olmayin ailenizi kesinlikle dinleyin benim cekmedigim kalmadi vallahi..Öncelikle uzunca yazacağım için hepinizden hakkını helal etmesini rica ediyorum.. 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. 3 yıldır devam eden bir ilişkim var.Fakat kendisiyle pek anlaşamıyoruz, sık sık tartışmalarımız oluyor.En son yavaş yavaş birbirimizden uzaklaşarak bu ilişkiye son verme kararı aldık.Fakat beraberinde gelen bir yığın soru işaretim var.İkimiz de birbirine aşık birer insanız.Ve 3-4 senenin ardından evlilikle sonuçlansın istiyoruz.Bir yandan kendisiyle mezhep farkımız olduğundan dolayı ailem buna karşı çıkacağı için ayrılığa daha yakınım.(İleride daha büyük sorunlar çıkmadan yol yakınken bitirebilmek adına..) Ayrıca onun ailesi ve yaşam tarzı benimkine çok ters.Bu yüzden benim ailemi bu iş ciddiye bindiğinde ikna etmek epey zor olacak.Diğer bir yandan ise kendisine oldukça aşık ve alışmış biriyim.Ne yana doğru gideceğimi şaşırdım. 5-6 senelik bir ilişki sonucu o insanla evlenenlerin sevgililik hayatlarında bu tarz anlaşamama sorunları oldu mu ve bu ilerleyen zamanda normale döndü mü? Yerimde olsaydınız ne yapardınız? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Yazdiklariniza cok duygulandimBenzer bir durum sonucu evlenenlerdenim.. ama bizde mezhep farklılığı yoktu mezhep farklılığından beter bir ucurum vardı.. eşimin ailesi çok mütasıp benim aileme göre demeyeceğim çoğu aileye göre oldukça mütasıp.. o kadar aşık olduk ki her zorluğu aşarız dedik.. kaç kere olmucak bu yolun sonu yok diye ayrıldık kaç kere ağlaya ağlaya barıştık.. karşımda 1.90lık adamın hıçkıra hıçkıra ağladığını bilirim.. bırak git demek öyle kolay mı? 6 senenin sonucunda evlendik.. ben anneme zor bahsettim ailesinden babam yok..ilk abime dedim çok anlayışla yaklaştı annemi ikna etti nişanımız oldu..ama aileler arasında tartışmalar çıkmasın diye herşeyi aceleye getirdik apar topar evlendik tabiri caizse.. çoğu şey içimde ukte kaldı..şimdi ise ailelerimiz görüşmüyor.. kandilden kandile oda birbirlerini ararlarsa.. ben onun annesini idare etmeye çalışıyorum her laf sokmasına gülümsüyorum alttan alıyorum.. değermiydi derseniz eşim olmadan bi hayat düşünemiyorum.. onunla büyüdüm 18 yaşındaydım tanıdığımda ağlardım geceleri ya sonunu getiremezsek ya o başka biriyle evlenir kucağında o kadından çocuğu olursa diye.. çok şükür bugünleri gördük tüm eksileri götürüyor bu kavuşma.. zaten gerçek aşksa naparsan yap bırakamıyorsun bumerang gibi geri dönüyor sana.. aşkını sevgini iyi ölç tart çıktığın yoldaki zorluklara değecek mi? Sana keşke dedirtecek mi? Zaten cevabı kendin bulacaksın..
Bizim gibi yaşayan bilir ancak :) Bir yıllık evliyim gelinlik fotoğraflarıma her baktığımda ağlarımYazdiklariniza cok duygulandimbeni anlatmissiniz resmen aynilarini bende yasadim , apar topar bir evlilik sebebi ailelerin arasi bozulmadan ve icimde ukte kalan cok sey ve bir daha gerceklesmeyecek hayallerim degmeye degdi ama bi taraftanda keskelerim olmasa ..
Erkek arkadaşım da ailesinden tamamen farklı biri.Onların yaptığı yanlışları daima gören ve 'ben asla böyle bir insan olmayacağım' diyen biri. Yardımınız için çok teşekkür ederim
Aynen cok dogru .. Olsa bi dert olmasa bi dert iste.benim fotograf albumum bile yokBizim gibi yaşayan bilir ancak :) Bir yıllık evliyim gelinlik fotoğraflarıma her baktığımda ağlarımo keşkeler yakamızı bırakmayacak ama birde evlenemeseydik nasıl keşkelerimiz olurdu Allah bilir :)
10 sene sevgililik sonucu evlendik. Sevgiliyken çok sorunlar yaşadık. Bütün kavgalarımızı sevgiliyken yaptık, evlenince kavga edecek bir şey kalmadıÖncelikle uzunca yazacağım için hepinizden hakkını helal etmesini rica ediyorum.. 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. 3 yıldır devam eden bir ilişkim var.Fakat kendisiyle pek anlaşamıyoruz, sık sık tartışmalarımız oluyor.En son yavaş yavaş birbirimizden uzaklaşarak bu ilişkiye son verme kararı aldık.Fakat beraberinde gelen bir yığın soru işaretim var.İkimiz de birbirine aşık birer insanız.Ve 3-4 senenin ardından evlilikle sonuçlansın istiyoruz.Bir yandan kendisiyle mezhep farkımız olduğundan dolayı ailem buna karşı çıkacağı için ayrılığa daha yakınım.(İleride daha büyük sorunlar çıkmadan yol yakınken bitirebilmek adına..) Ayrıca onun ailesi ve yaşam tarzı benimkine çok ters.Bu yüzden benim ailemi bu iş ciddiye bindiğinde ikna etmek epey zor olacak.Diğer bir yandan ise kendisine oldukça aşık ve alışmış biriyim.Ne yana doğru gideceğimi şaşırdım. 5-6 senelik bir ilişki sonucu o insanla evlenenlerin sevgililik hayatlarında bu tarz anlaşamama sorunları oldu mu ve bu ilerleyen zamanda normale döndü mü? Yerimde olsaydınız ne yapardınız? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..