uzun duvak sorunu, yardımm:(

raindrop26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
1.241
1.327
198
Diyarbakır
düğünümde hem kısa hem uzun duvak kullanmak istiyorum. kısa duvağımı bugün aldım ama uzun duvakla ilgili sıkıntı var. gelinlikçim uzun duvak olarak düz uzun tül verdiklerini söyledi ve kısa duvak gibi sabitlenmezmiş saça.. içeri girerken kafama örtcekmişim, eşim açtıktan sonra çıkacak ve ilk dans olacakmış... benim planım ilk dansı uzun duvakla yapmaktı ama böyle imkansız gibi, duvak açılınca düşecek çünkü... nasıl ve nereye tutturcam uzun tülü? deneyimi ya da fikri olan arkadaşlar yazabilir mi?

cnm bnm pek bilgim yok ama uzun duvakta tutturulabilir bence internetten uzun duvak fotoğraflarına bak sana fikir verir bnce

konunda sana yardımcı olamıycam ama bir arkadaşımda senin gibi grişte uzun duvak sonra kısa duvak taktırmak istiyor. Çözüm olarak da çıtçıtlı duvaklar varmış girişte uzun duvakla giricek oynamaya başlıyacağı zaman çıtçıtlarından duvağın yarısını çıkartıp kısaltıcakmışş ... Sadece bir öneri

Bende düğünümde 2 duvak yaptırdım.

1. sürekli kalacak olan kısa duvağımdı çift katlıydı.
2. Resimler için sıkıldığımda çıkartırım diye yaptırmıştım.

benim saçım topuzdu , alttan taktırdım. önce sabit olacak duvağımı taktı sonra aynı şekilde tel toka ile üzerine aynı şekilde onu taktı sapasağlam bişey oldu. bunu aslında anlatmak zor gelinlikçine bakma gideceğin kuaföre git önceden söyle o mutlaka çözüm bulur..
Saç modeli de önemli tabi bunu yapman için ben eve gelince çıkarttım. resimlerde var sadece

evet insan gözünde canlandıramıyor en iyisi kuaförle konuşmak... tşk ederim cevabın için...

çıt çıt iyi fikirmiş, tşk ederim canım

evet insan gözünde canlandıramıyor en iyisi kuaförle konuşmak... tşk ederim cevabın için...

Rica ederim ama düşündüğün gibi sıkıntı olacağını sanmıyorum. senin için tek sorun istediğinde çıkartcak el becerisi olan birisini bulman lazım saçını bozmadan güzelce çıkartması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…