- 29 Temmuz 2015
- 871
- 564
- 34
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
Az kitap okumuş olma rahatsızlığı.[/QUO
bunu kelime dagarcıgımın dar oldugundan kaynaklı yapmıyorum.Tamamen tercihi bi durum.teşekkürler yine de karalama çalışmalarınıza devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kitap okumuş olma rahatsızlığı.[/QUO
bunu kelime dagarcıgımın dar oldugundan kaynaklı yapmıyorum.Tamamen tercihi bi durum.teşekkürler yine de karalama çalışmalarınıza devam
Çok faydalı bi çalışma olur denicem teşekkürlerUzun cümle kurmak isteyip kuramıyorsanız, konuşurken takılma, durma gibi sorunlar yaşıyorsanız bir yere aklınıza gelen 10 kelime yazıp bu kelimeler hakkında sırasıyla 1 dakika konuşma çalışması yapabilirsiniz. sonra süreyi artırabilirsin.
Çok faydalı bi çalışma olur denicem teşekkürler
hımm çok ilginç işe yarıyo mu hakkaten, hep çok istemişimdir hazır cevap olmayı oysa ki zor toparlarım cümleleri.Beynimdekileri aktarma özürlüyüm diyeyim.Şöyle bir yazı görmüştüm bununla bağlantılı..
http://www.haber7.com/egitim/haber/403490-siz-de-hazir-cevapli-biri-olabilirsiniz
Türkçesi iyi yazarların kitaplarını sesli okune rahatsızlıgıdır arkadaşlar olabildigince her şeyi kısa kesiyorum ben
hımm çok ilginç işe yarıyo mu hakkaten, hep çok istemişimdir hazır cevap olmayı oysa ki zor toparlarım cümleleri.Beynimdekileri aktarma özürlüyüm diyeyim.
Denicem boş vakitlerimde,teşekkürlerDüzenli çalışılırsa işe yarayabilir.
o da mümkün,belki de ondandır. Kimsenin anlamıcagını düşündüğümden"50 günlük evliyim ve boşanmak üzereyim" diye bir konunuz var. Orada baya baya uzun cümleler kurmuşsunuz. Siz buna baglı depresyondasınız sanırım.
hayattan vazgeçmişsin bence..ne rahatsızlıgıdır arkadaşlar olabildigince her şeyi kısa kesiyorum ben
karakter meselesi aynen ben sadece gerektigi durumlarda agzımın iyi laf yapmasını istiyorum her zaman degilBen, Mutlu oluyorum çenem makineli tüfek gibi,
üzülüyorum yine tüfek ta ta ta başlıyor. Yani karakter olabilir yada konuşmayı sevmiyor olabilirsiniz.
insanları sevmiyorumdur belki de varsa yoksa kendilerihayattan vazgeçmişsin bence..
Onun için söyledim bende bazen benm içimden hiç gelmez .çünkü uzun cümle kuruyosun karsı taraf işine geldiği gibi geldi yeri alıp cevaplıyor ..Valla en iyisi uzun cumleye gerek yok .Kısa cvp kadar güzeli yokinsanları sevmiyorumdur belki de varsa yoksa kendileri