uzun cümleler kuramama

Bende tam tersi durumu yasiyorum. Her konuya yorum yapayim diyorum birde bakmisim birsürü şey yazmışım. Geri silmek zorunda kaliyorum. Bende kisa ve net yazmak istiyorum. Oyüzden sizin durumunuz benimkinden daha iyi galiba.

Ahh birde doğru okuyabilseydim konuyu. Ben yazma olarak okudum canim kusura bakma. Bence derdini kisa ve öz birsekilde aciklayabiliyorsan bir sorun değil. Çünkü etrafda çok konuşan boş konuşan okadar insan varki. Önceden beri bu sekildeyse karakter meselesidir her insan uzun konusmayi sevmez. Ama son zamanlarda olan bir durumsa anlatmak istediklerinizi anlatamayip susuyorsaniz depresyon belirtisi olabilir gibi geldi bana.

Ah! ben de kısa cümleler kurabilsem keşke:))
Beylere söyleyeceklerimizi kısa ve net cümlelerle anlatmak lazım.(Ben bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum:)) )
Herkesin bir tarzı vardır .Demek ki sizin tarzınız da bu:))

ne rahatsızlıgıdır arkadaşlar olabildigince her şeyi kısa kesiyorum ben

Uzun cümle kurmak isteyip kuramıyorsanız, konuşurken takılma, durma gibi sorunlar yaşıyorsanız bir yere aklınıza gelen 10 kelime yazıp bu kelimeler hakkında sırasıyla 1 dakika konuşma çalışması yapabilirsiniz. sonra süreyi artırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…