Uzun boylu bayanlar nerden giyiniyorsunuz?

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
Kızlar bacak boyum 1.15 cm kot pantolon bulamıyorum lcw zaman zaman uzun boylulara özel pantolon çıkarıyor sadece o zaman alabiliyorum ve şu an ihtiyacım var bulamıyorummmmmmm
tavsiyelerinizi bekliyorum...

Kızlar bacak boyum 1.15 cm kot pantolon bulamıyorum lcw zaman zaman uzun boylulara özel pantolon çıkarıyor sadece o zaman alabiliyorum ve şu an ihtiyacım var bulamıyorummmmmmm
Canim benimki de 1metre 7cm. Ben genelde yüksek bel pantolon almaya özen gösteriyorum. Öteki türlü ayak bileklerim açıkta kalıyor. Ya da özel etek diktirebilirsin. Ben pantolondan ziyade üstte zorlanıyorum. Omuz kol Large, bel small

canım bende yüksek bel tercih ediyorum fakat dediğim gibi bacak boyuma göre bulamıyorum etek giymiyorum da malesef...

canım bende yüksek bel tercih ediyorum fakat dediğim gibi bacak boyuma göre bulamıyorum etek giymiyorum da malesef...
Bizler için pantulon bulmak zor :)) yine de kıyafeti en iyi taşıyan biziz :)) etek özel diktiririsin, pantolon da mavi jeans gidebilirsin

Hm güzel bir boy. :) Ama pantolunu güzel taşımanın boyla ilgisi yok, fizikle ilgisi var.:)
Genelde pantolon ve eteği uzunlar güzel taşır :)) ha çok güzel taşıyan kısa hatunlar da gördüm, ama yine de sopa gibi değilse bacaklar uzunlar 1 adam önde diye düşünüyorum :))

dümdüz çıkıntısız fiziklere hiçbirşey yakışmıyor özellikle boy uzadıkça bu tür fizikte kötü görüntü oluyor

levis da ve birkaç jean firmasında boya göre kalıplarda var mesela 26-32 26-34 diye bacak uzunluğu arttıkça bedeni aynı kalan kalıplar var

1m15 ne demek ?
benim kizim 6 yasindaki kiizm 1m22
bi yerde rakam unuttunuz galiba , ama ikinci arkadasta 1m7 cm yazmis
sifre falanmi bu aranizda ? hiç bisey anlamadim ben
neyini anlamadın canım boyum 1.80 cm benim bacak boyum belden topuğa 1.15cm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…